Hivatalos: októberben jön a Batman: Arkham City

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Többé-kevésbé beigazolódtak a korábbi híresztelések, valóban októberben jelenik a Batman: Arkham Asylum folytatása, az Arkham City, azonban nem a hónap elején, ahogy azt több áruház is megszellőztette. Új képeink is vannak, szerencsére a jobbik fajtából. Csekkoljátok őket!

A Warner Bros. hivatalosan is bejelentette a Batman: Arkham City megjelenési dátumát: derék bőregerünk október 21-én indul harcba Európában, mégpedig PC-n, PS3-on és Xbox 360-n. A hír valamennyire megerősíti a korábbi pletykákat, miszerint októberben jön majd a játék, igaz, eddig úgy tudtuk, hogy harmadikán várható a premier.

A kiadó új képeket is küldött a játékról, ezeket a galériánkban tekinthetitek meg. Az Arkham City az Arkham Asylum folytatása lesz, és a története szerint olyannyira zsúfolttá válik a tébolyda, hogy Gotham City egyik kerületét is hozzácsapják - az így kialakult városrész lesz most a mi játszóterünk. Batmannek új fegyverei és kiegészítői lesznek, emellett új segítőket és ellenfeleket kap majd.

7.
7.
bali182
Komoly lett volna, ha beüzemelik az új Unreal-t a játék alá. De így is nagyon szépnek tűnik, csakúgy mint az első rész.
6.
6.
headhunter86
Harley nagyon kikúpálódott, sokkal jobban néz ki mint az első részben. A legkíváncsibb a második résszel kapcsolatban arra vagyok, hogy Batman milyen új kütyüket kap majd :)
5.
5.
Berencsit
nemrossz, de személy szerint nem vagyok oda érte.... de azért egy "esélyt" adok neki. :D
4.
4.
darkvampire666
Valóban igéretes játéknak néz ki
2.
2.
elite_hun
Hát igen Jokeren még látszanak az 1 rész emlékei :P
1.
1.
giga321
Naaaa ezaz végre van dátum , már nagyon várom. Az egy is hihetetlen volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...