Nincs kanál... Eszel kézzel!

  • Írta: MaD
  • 2005. március 22.
  • Hír
A Matrix Onlineosított formáját avathatjuk ma.... Pontosabban csak az észak amerikaiak....

A Matrix Onlineosított formáját avathatjuk ma.... Pontosabban csak az észak amerikaiak.... A vén Európában lakó büszke nőknek Április 8-ig várniuk kell.

A minőségért a SEGA, Monolith, Warner bros és a Wachowski fivérek kvártettje felel, továbbá az összes fontosabb szereplő hangját adta a projecthez, ugyanis szerves részét képezik a cselekménynek. Rendszeresen fogunk velük találkozni, vagy épp harcolni... Időben a Revolutions után járunk, sejthetően a béke nem tartott soká. Miért válasszuk inkább a piros tablettát? Változó divat és hozzá igazított termékek, ability-level alapú fejlődés, wire-fu és bullet-time.

alapjáték: $49.99

havidíj: $14.99

gamecard (60 napos): $29.99

www.thematrixonline.com

5.
Lord Mixxx
pl en... nekem ultima online ugrik be elsonek....

Amugy Matrix serverek kisse meg lettek terhelve :) az elmult napokban.Szerintem kar hasonlitgatni meg kijelenteni, hogy kit fog erdekelni. Engem pl. a wow megjelenes meg sem hatott. Meg sem neztem a dobozat sem a home pagejat. A Warcaft 3 nalam 2 ora jatek utan az unalmas marhasagok dobozba kerult. Volt a kuldetesrendszernek egy rendkivul ovodas szintu dolga es meguntam.4.
fojesz
És szted az MMORPG szó hallattán ki nem a WoW-ra fog asszociálni?! :P
3.
Shifty
LOL...mind2 RPG,de mind2 más világban játszódik megint csak nem értem minek kell ezeket hasonlítgatni!!!A WoWot max a Guild Wars nevezetű alkotással hasonlítgassátok mással ne nagyon!

2.
fojesz
A WoW mellett biztosan...
1.
lewton6
sztem nem lesz nagy sikere...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...