Mozgásban a Deus Ex: Human Revolution

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 15.
  • Videó
Link másolása
Alig ért véget az idei GDC, máris itt az új játékipari rendezvény, a PAX 2011, mely Bostonban került megrendezésre. Bár az Eidos Montreal bárminemű indok nélkül nemrégiben augusztusra csúsztatta az új Deus Ex megjelenését, jelen képsorok alapján már eléggé kiforrott az anyag.

Természetesen a gyűjtőket sem feledte el a kiadó, aki az Augmented Edition mellett dönt, az az alapjátékon kívül egy kulisszatitkokat rejtő DVD-t és 40 oldalas művészeti könyvet tehet zsebre, pluszban egy képregényt is. Augusztus 26. még nagyon messze van, talán a Square Enix nem akart a Crysis 2-vel egy időben kijönni a szerepjátékelemekkel megspékelt legenda újabb fejezetével.

12.
12.
Quent1n
Hát ez nekem se jött át annyira. Viszont ettől még az 1. részt sosem felejtem el, az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam.
11.
11.
Beau
Ez valahogy nekem nem jön be. Aztán lehet, ha majd játszok vele megjön a kedvem, de így a videók alapján lapos.
10.
10.
falselight
9.
9.
ilor14
a szaggatás nem a játékban van szerintem hanem a videóban mert amikor a csávók beszélnek ott is "beszaggat"
akkor is megveszem ez jó játék :D xD
8.
8.
hedzsooo
Azok a sarga "drotvazak" a targyakon eleg gagyikak, anelkul is rajonni, h mi hasznalhato szvsz, amugy minosegre turheto a vidi. Ja, az meg mi 2:03 -nal a vidiben ? Telekinezis ? XD Az is benacska, mert olyan mint ha fogna a targyat, de a keze viszont megsem latszik, h erintene vele a zt a felemelt vmit. ^^

Korabbi videok alapjan nekem is tetszett, + a sztori is lehet jo lesz, de ez a vidi inkabb elbizonytalanitott...
7.
7.
Berencsit
#6: nem vagy egyedül vele...
6.
6.
Gorre
Valahogy nem kapott el az érzés, hogy megjelenés napján fejvesztve rohanjak a boltokba
5.
5.
Split
Azért, mert nincs benne akció, már rossz? Szerintem meg igenis, hogy fontos volt ezeket a részleteket is megmutatni, mert ez a játék nem csak az agyatlan lövöldözésről fog szólni, és eddig vajmi keveset tudtunk arról, hogy ez hogyan fog kinézni.
A videóval egyidejűleg rögzített pillanatképek okozta pár másodperces "beakadás" kissé tényleg idegesítő, de amíg nincs másik, addig megelégszünk ezzel is! :)
4.
4.
Mortis
Nem túl meggyőző. Voltak ennél már 100-szor jobb ingame videói is.
3.
3.
viC88
ez frankónak tűnik! de nagyon idegesítő az a cukorkapapírcsörgés (egérrágcsálás?) utáni szaggatás, ami miatt lemaradtunk pl a hordó "eltűnését" övező kacaj okáról :(
2.
2.
SSJ Gábriel
Majd meglátjuk hogy milyen lesz ha normális minőségben adnak majd róla videót.
1.
1.
kekvillam
nem tom de ez nem jött át
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...