F.E.A.R. 3 - egységben az erő

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 16.
  • Videó
Link másolása
Vajon odatesz-e a csontig hatoló ijesztgetésnek, ha ketten vágunk neki a FEAR 3-nak, figyelembe véve azt a tényt, hogy szeretett főgonoszunk, Alma két fiacskáját irányítjuk benne? Az új trailer az eltérő játékmenetet kínáló co-op játékmódra hívja fel a figyelmet ismételten.

Nem esk messze az Alma a fájától, Point Man inkább a fegyverek szólamait szereti megszólaltatni, igazi belemenős egyéniség, míg Paxon Fettel a háttérből irányítja a dolgokat a pszichokinetikus képességeivel. Jelen videó tanulsága szerint ez remekül működik. A fejlesztők csupán arról feledkeztek meg, hogy a FEAR-játékok igazán egyedül, a sötétben prezentáltak ideglelős hangulatot, s ha a zúzáson lesz a hangsúly, akkor a harmadik rész merően más megközelítésben áll a témához. Vérbeli akciójátékkal van dolgunk.

A FEAR 3 májusban jön el közénk PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

10.
10.
shooter1234
A játék lehet hogy jó lesz, de ez már nem F.E.A.R., hanem valami más. Egy teljesen más címmel lehet hogy jobban jártak volna.
9.
9.
Berencsit
#8: de a szöveggel sokat érsz... :)
8.
8.
Nathan
végén a szöveg az jóóó hogy fear 3 :DD
7.
7.
pechman8
Elkeserítő.... harmat gyenge... sajnos... köze sincs az Elődökhöz...
6.
6.
Berencsit
érdekes megközelítés...
5.
5.
gucho
nagyon szerettem mind az első, mind a második részt, de félek hogy a harmadik már nem fogja megállni a helyét semmilyen viszonylatban
4.
4.
Beau
Nem tűnik rossznak, de még nem tudom beszerzem-e.
3.
3.
Folti90
Szerettem a 2-őt, bár nem tudtam végigtolni mert elhagytam:( De ez a rész viccnek tűnik, az idáigi gameplay vidók nagyon gázak voltak!
2.
2.
TryGun
hát ja nekem is jobban tetszettek az előző részek.
1.
1.
shooter1234
Ez már nem az a F.E.A.R. amit legelőször megismerhettünk. Kár érte. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...