Elrajtolt a Dragon Age Legends

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 17.
  • Megjelenés
Link másolása
Ha végeztél a Dragon Age második részével, de még mindig hiányérzeted van, vesd bele magadat a Dragon Age Legendsbe! Az ígéreteknek megfelelően elstartolt a Bioware szerepjátékának legújabb, facebookos kivetülése, melyben a teljesített küldetésekért Dragon Age II-cuccokat szerezhetünk.

Az Electronic Arts nem győzi hangsúlyozni, hogy a jövőben nagyon fontos szerepet szánnak a facebookos és az ingyenes játékoknak, és persze az ingyenes Facebook-játékoknak is. 2009-ben felvásárolták az efféle címekre szakosodott Playfisht potom 275 millió dollárért, emellett több sorozatuknak (Battlefield, Need for Speed, FIFA és Tiger Woods PGA Tour) is született ingyenesen, mikrotranzakciókból fenntartott mellékága.

Tegnaptól kezdve a Dragon Age Legends is beállt a sorba. A Bioware és az EA2D közreműködésében készült Facebook-játék természetesen bárki számára elérhető, aki tagja a közösségi hálózatnak, s bár tény, hogy játékmenetben és látványban nem ér fel a nagygépes verziókhoz, a rajongóknak mindenképpen érdemes egy esélyt adniuk neki.

A Legends-ben a facebookos ismerőseinkkel karöltve vághatunk neki a kalandoknak, küldetéseket teljesíthetünk, fejleszthetjük a karaktereinket, és királyságokat építhetünk. Hogy érdemes legyen játszani, az EA nem akármilyen meglepetéssel várja a játékosokat: a küldetések teljesítéséért Dragon Age II játékmenetbeli extrák járnak, teljesen ingyen.

9.
9.
tuti én vagyok béna, de az összes választható játékot végiglapoztam a fb-n és nagyon nem találtam rá...
8.
8.
Mortis
Egész jópofa. Megér egy próbát. :)
7.
7.
hedzsooo
#4: 1 ismerost egyszer hivhatsz csak csataba, aztan valoban el kell hogy teljen bizonyos ido, mielott megint csataba hivhatnad magad melle ! ;-)

Probalj minnel tobb isdmerost invitalni, osszeszedni hozza ! ;-)
Persze, akikrol tudod, h hidegen hagy az RPG, v. ugy altalaban a jatekok, azokat NE zaklasd inkabb ezzel ! XD ^^
6.
6.
Teuton
F*szbúkos rpg-játék. Ha eljön a világvége, én tárt karokkal fogom várni ezek után...
5.
5.
Berencsit
4.
4.
temes69
sztem nem rossz. de jelenleg be sem jön, sztem túl vannak terhelve. az viszont furcsa(vagy csak én vagyok hülye), hogy ha egy csatába behívok valakit akkor utána csak órák múlva bírom ismét behívni.
3.
3.
abydos
Nekem nem tetszik a dizájn. De ugyan ez volt a bajom anno a Dragon Age Jurneys -el is: http://play4free.com/dragon-age-journeys
2.
2.
eddig minden facebook-os játékot 100% -osan elutasítottam, ki a fene akar hoteleket építeni és kukoricát kapálni... :) úgy látom most mégis rákapok egyre... meg is lesem mit tud eme kis okosság... :D
1.
1.
Milu
Én ki próbáltam de nem tudok behivni senkit.Valaki pls help me...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...