Újabb Crysis 2 előzetes érkezett

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 18.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett az Experience névre keresztelt sorozat harmadik epizódja, amelyben újabb három percen keresztül csodálhatjuk mozgás közben a Crysis 2-t. Időközben elstartolt a játék PS3-as demója is, igaz, a minap a Crytek kénytelen volt leszedni a cuccot, annyian rávetették magukat a kipróbálható változatra.

A Crysis 2 PS3-as demója két nappal ezelőtt jelent meg, s látszólag annyi embert érdekelt az új rész kipróbálható válozata, hogy többen laggal találták szemben magukat az ígért észvesztő akció helyet. A Crytek ezért döntött úgy, hogy a következő 24 órára lelövi a demót, hogy minden problémát elháríthassanak, ugyanis a céljuk az, hogy a jövő hét pénteken esedékes rajt folyamán minden flottul menjen.

Ha minden igaz, a holnap este megtartandó Crytek elleni multizás már nem marad el: aki igazán keménylegénynek képzeli magát, akár a játék készítői ellen is harcba szállhat - a részleteket itt találjátok!

És még egy "apróság" a végére: az Electronic Arts bejelentette, hogy a játék aláfestő zenéjének megkomponálásában Borislav Slavov és Tilman Sillescu mellett az a Hans Zimmer is részt fog venni, aki többek között a The Dark Knight és az Inception filmek, valamint a Call of Duty: Modern Warfare 2 zenéjét is összerakta anno.

Köszi menjapipaba!

30.
30.
hedzsooo
#29: ...Akkor minek irsz ide ??! XD LOL ! ^^

29.
29.
Dimiem97
sztem nekem kell a crysis 2!
28.
28.
Hardy
27.
27.
flashfire
Nekem bejön pár ha igaz a direct-x -es sztori akkor rengeteg lehetőség bujik meg a pc-ék belsejében remélem egyszer feltőr és a rytech vagy a forstbite létre hozza majd a játékipar nagy áttörését és a crysis 2 csak nintendos mario ként fogjuk emlegetni minden esetre megveszem és remélem a ps3 játékimásoknak is kitalálnak valami megoldást.
26.
26.
killzone2
Hát nem voltam elájulva a PS3-as multiplayer demótól,amelyet nem mellesleg pár napon belül le is lőttek. PS3-on inkább Killzone 3-azok 1. jobban néz ki (PS3-on!) 2. élvezetesebb a multija is. Jópár ismerősöm le is mondta az előrendelését ezután a ronda demó után.
25.
25.
PcSanyko
Én már előrendeltem Limited Edition-ban,de láttam torrenteken,hogy pl x360-ra már lehet tölteni...Ez kész röhej :S
24.
24.
gogolbordello2
#23: nekem nem találja a linket,pedig érdekelne,ki tudnátok javítani?
23.
23.
kissdé
fasza játék nekem meg van xbox-on fassza mindenje szerintem a multi ja is jo mindenyje éljen a cryis2 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
22.
22.
shatterhand
#20: passz,mert nem ismerem a többit
pc a legszebb
ez meg....majd a tesztekből kiderül ki, hogy pontozza
21.
21.
márk1212
#17: A nano ruha csodákra képes!:)
20.
20.
Dark_Temptation
#15: mennyivel másabb a ps3-as verzió? :)
18.
18.
shatterhand
#16: most olvastam, hogy állítólag a végleges verzió nem ilyen lesz
17.
17.
bitbandita
Nekem csak ez a nyújtott lábas, szörfölős guggolva csúszás nem teszik. Tudom, hogy egy játéktól nem szabad túl sok realitást elvárni, és ok, hogy hasznos tud lenni ez a mozdulat, de hogy vízszintesen toljon több tíz métert így, sőt, lejtőn fölfelé is...
16.
16.
nasario
#14: Fent van még most is...csak a servereket gyors lelötték :P
15.
15.
shatterhand
#14: 2-3 napja uk és usa store-n
biztos vannak akiknek tetszik a ps3 verza...inkább így mondom
nekem nem jön be, de ez egyéni
14.
14.
Dark_Temptation
#7: ? :O fent volt ps storeon a demo ? :|
13.
13.
KD
az a csúnya gonosz lagg nekem is mutatkozott. zsír hogy kijavítsák. am kuvvajó a gam!!
12.
12.
Dresa
#9: Nem értem miért techdemozza mindenki?? Ezt a részt amit mutatnak a trailerben kb ezerféleképpen meg lehet oldani (igen-igen bétabol tudom, szegyellem de ki kellet probálnom :) Van egy nagy placc és olyan irányból közelíted meg magát a bázist ahonnét akarod.. és ez elég nagy taktikázásra ad lehetőséget!!
Tényleg rád van bízva h sunyulva v ramboként v sniperként v ugy h kb senkit sem ölsz meg...
10.
10.
NinjaNorb
#9: Nem tudom miben több 1 cod mint ez csomó lehetőség van benne miért techdemo? Az hogy nincs agyon scriptelve? sztem baromi jó játék lesz egyetlen vetélytársa a battlefield3 bár elégé nehéz lenne őket a grafikán kívül összehasonlítani:)
9.
9.
demon68
brutál jól néz ki de még mindig csak techdemo. várom, mert kiváncsi vagyok mi a maximum amire jelenleg képes az xbox, de elég monotonnak tűnik.
7.
7.
shatterhand
Ügyesen megmagyarázták,hogy miért vették le a demót ps store-ról;))
6.
6.
Dresa
#5: Jah valószínű eddig nem értek rá.. nah meg a ps esek eléggé el voltak hanyagolva eddig szóval azért ők is megérdemelnek valami extrát..
5.
5.
McDuff
gecciiiii,én már nagyon várom!!!:D
alig bírok magammal,ez az utolsó hét a legkeményebb:/xD
boxon miért nem lehet ellenük játszani?:(
ott hamarabb jött ki a demo,már rég le kellett volna velük zavarni 1 meccset,PS-n meg akkor most kéne nyomatniuk...vagy most már kurvára ráérnek?:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...