Lelőtték a Gun Loco munkálatait

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 19.
  • Gyászhír
Link másolása
Mégsem készül el a Square Enix Xbox 360-exkluzív lövöldözős játéka, a Gun Loco. A kiadó a minap jelentette be, hogy törli a projektet, de hogy pontosan miért, az már nem derült ki - igaz, az első képeket és videókat elnézve lenne pár tippünk, hogy miért döntöttek így végül.

A Square Enix anno úgy próbálta felcsigázni a rajongókat a Gun Loco kapcsán, hogy a játékot nem egyszerűen TPS-nek titulálta, hanem "sprint-action shooternek" nevezte el, amiért a cucc annyira pörgős és gyors volt, illetve annyit kellett benne futni, hogy a kiadó szerint az már egy új kategóriának is elmegy.

A szomorú igazság viszont az volt, hogy a játék egy tök átlagos lövöldének tűnt, amely egy, a külvilágtól elzárt, börtöntöltelékekkel teli bolygón játszódott volna. Multiplayer módra kihegyezett címről lévén szó az ellenséges frakciók hét különböző éghajlati zónában csaptak volna össze, mindenféle romos nagyváros területén. A játéknak egyedül a kissé furcsa grafikai stílusa és a beteg hangulata adott volna némi sajátos szájízt, ám miután a Square Enix lelőtte a projektet, még ebben sem lesz részünk.

A Gun Loco idén jelent volna meg, kizárólag Xbox 360-ra.

2.
2.
PcSanyko
#1: Biztos,hogy a kép miatt! :D
1.
1.
nero66
Ez a hír már volt egyszer nem?? Vagy csak a kép, nem tudom.Pedig nem lett xolna rossz, de hát ez van. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...