Egy hónapot késik a Darkspore

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 19.
  • Csúszás
Link másolása
Az előzetes tervekkel ellentétben csak április végén kerül boltokba a Maxis új játéka, a Darkspore. Pontos indokot nem hallottunk, de vélhetően a most véget ért bétateszt során ütötte fel valami komolyabb baki a fejét. A nyílt bétatesztelés szintén a jövő hónapban veszi kezdetét.

A Darkspore-ról viszonylag keveset hallunk, pedig nem másról van szó, mint a Maxis új akció-szerepjátékáról, amely a karakterek fejlesztésekor alaposan kihasználja majd a Spore-ban debütált lénykreáló rendszert. Az Electronic Arts tavaly novemberben kezdte el gyűjteni a jelentkezőket a bétatesztre, s a zárt körű bulival látszólag minden jól is ment...

Legalábbis erre utal, hogy két hónappal később a kiadó bejelentette, hogy a Darkspore március 29-én kerül majd boltokba, a minap azonban megerősítette a korábbi feltételezéseket, miszerint csúszással kell majd számolnunk: az EA a zárt béta lezárása után döntött úgy, hogy egy hónapot még várniuk kell majd a rajongóknak.

Jelen állás szerint a Darkspore április 26-án jelenik meg Amerikában, majd két nappal később, április 28-án mutatkozhat be Európában és az ázsiai térségben. Pontos indokot nem hallottunk, ezúttal is csak a szokásos rizsával szolgált a kiadó, miszerint ők a legjobb játékot akarják letenni az asztalra, ezért a játékosok visszajelzései szerint átalakítanak, kijavítanak ezt-azt a programban. Az EA egy nyílt bétatesztelést is tervez, ha minden jól megy, ez is áprilisban veheti kezdetét.

5.
5.
adriano28
dicsak ez a kép.. egy zöldság porszívóval xD
4.
4.
Tibor1142
Meg tudom érteni,hogy javítani akarnak rajta. Tapasztalataim alapján grafikán meg az irányításon kéne csiszolni és utána már egész el fogadható lenne. A bugok ra hivatkozni pedig elég érdekes mert én nem nagyon találtam de lehet szerencsém volt.
3.
3.
Shadowsomi
Franc... Pedig már nagyon vártam. Bár ha tényleg van még mit dolgozni rajta, akkor csinálják.
2.
2.
erasmus
Hát nem is árt meg a halasztás mert a béta hemzsegett a bugoktól.
1.
1.
PcSanyko
Érdekes! Kiváncsian várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...