Puhított borító az amerikai Dead Island dobozon

  • Írta: InGen
  • 2011. március 22.
  • Érdekesség
Ritka, hogy egy játék két különböző borítóval jelenik meg, az pedig még ritkább, hogy ebből az egyik egy kevésbé brutális, könnyebben elfogadható verzió, míg a másik egy kicsit gyomorforgatóbb. A fejlesztők úgy gondolták, hogy az amerikai piacra inkább a lazább verziót dobják ki.

Kicsit hihetetlen sikertörténetté kezd fajulni a Dead Island: korábban szinte alig-alig vettünk tudomást róla, de a hatalmas népszerűségi adatokat felhalmozó, fantasztikusan sikerült új előzetes után mindenki rajong érte. Már ott tartunk, hogy a hollywoodi rendezők és producerek is érdeklődnek.


A Techland pedig láthatóan tudja, hogyan kell kihasználni a hype-ot: mindig csepegtetnek valami apróságot a jónépnek. Most éppen arról van szó, hogy a játék két különböző borítóval fog megjelenni: az egyiket Amerikába szánják, és egy viszonylag elfogadható, sima, csoszogó zombit láthatunk majd rajta, míg a másik Európába érkezik, és egy pálmafára akasztott hulla néz majd vissza ránk róla.

Számomra nem teljesen tiszta, miért pont Európába érkezik a keményebb verzió, valószínűleg a fejlesztők nem hallottak még Németországról, ami furcsa, mert egyrészt a szomszédos ország, másrészt pedig tettek egy kissé kellemetlen kirándulást arrafelé 1939-ben.

10.
catilina
Csak én nem látom a különbséget az akasztott és a sétáló zombi között? Jobban mondva: látom én, csak fordítva. Míg a sétáló zombi sétál (aktívan mozog), az akasztott csak csendben ringatózik a kellemes langy nyári szellőben. Passzív és ártalmatlan, mondhatni békés. Hülyék-e az amerikaiak?
9.
Shadowsomi
#8: Hogy értve jobban bíznak az európaikba? Hogy nem csinálunk belőle botrányt, vagy mire gondolsz?

Amúgy jó ez a pálmafás borító, nekem nagyon tetszik
8.
Mortis
Azért a II. VH-us példa...xD

Polgárpukkasztás? Mi más? Vagy meg akarják mutatni, hogy jobban bíznak az európaiakban.
7.
Berencsit
na végre... már alig bírom kivárni. :D
6.
keiji maeda
hmm köszi . tépéeseket jobban szeretem deh azért várós :D
4.
MZperX
Remélem parás lesz, nem egy "Abáld a zombikat játék".
3.
keiji maeda
ez a game FPS vagy TPS lesz ? lehet ezt már tudni ? :)
2.
giga321
Nagyon várom ezt a játékot az előzetes nagyon megfogott és alapból szeretem a zombis túlélős játékokat , és a hírmorzsák alapján ez tökéletes lesz számomra. A Dead Rising 2 is jó volt azt is szerettem de csak inkbb a kombinált fegyverek miatt. Az idő limites dolog egyáltalán nem jó benne és szinte a történet is gyenge, és hiányzott belőle a hangulat de ettől eltekintve nagyon jól szórakoztam rajta.
1.
d15a5t3r
Elég lett volna mosolyt rajzolni az arcára, mint a South Park zászlón is tették XD
Képzelem mekkora izzasztó munka volt átalakítani a felakasztott zombit, mászkáló zombivá. Pfff...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...