Tricia Helfer visszatér a Mass Effect 3-ban

  • Írta: InGen
  • 2011. március 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Alapvetően nem érne meg egy hírt, hogy a szőke bombázó ismét a hangját adja majd EDI-nek, de mivel a Gamekapocsnál súlyos Battlestar Galactica-, Tricia Helfer- és Mass Effect-fanatikusok vagyunk, nem mehetünk el szó nélkül az örömteli tény mellett, melyet a színésznő tudatott a világgal.

Tricia Helfert a legtöbben talán a Battlestar Galactica (Csillagközi Romboló, vagy valami hasonló blődség magyarul) című sorozatból ismerhettétek meg, ahol ő játszotta Caprica 6-ost, minden idők egyik legszexibb sci-fi karakterét. A hölgy egyébként nagy videojátékos, és legutóbb például a Blizzardnak szinkronizálta a Starcraft II zerg főgonoszát, Kerrigant.


Szóval a szerelmünk a hölgy most Twitteren tudatta a követőivel, hogy visszatér a Mass Effect 3-ban, természetesen tovább játszva az előző részben elindított karakterét, EDI-t, aki a hajó mesterséges intelligenciája volt, és folyton oltogatták egymást a pilótával. Az üzenet szerint most zavarták le az első felvételeket, tehát úgy néz ki, hogy a Mass Effect 3 lassan sínre kerül az év végi megjelenéshez.

7.
7.
forgonati
Ej, nagyon birtam a BSG-t, egyik legjobb sci-fi sorozat szerintem. Caprica 6 tényleg dögös. Bár tény hogy van még pár sorozathős aki jó bőr, pl. Andromeda megtestesülése az Andromédából (bár tény hogy rajta kivül nem sok jó volt abban a sorozatban, idióta erőltetett baromság, hülye karakterekkel, Kevin Sorbo-val az élen).
EDI-t pedig szerettem, bár gép volt, néha nagyon jól oltotta Jokert. Várom már a 3-at nagyon :)
6.
6.
Berencsit
hejhej! az egyik kedvenc mellékszereplőm a Mass effect 2-ben Edi volt. :) a hangaj is olyan "izgató" xD nalyó... azért túlzásokba azért ne essünk, de jó, hogy újra ő lessz az. ;)
5.
5.
IceColdKillah
#3: TT_TT Sajna vége a Dark Angel-nek, helyette vmi Merlin megy az AxN-en....

Nekem a kedvencem Kristanna Loken (Terminator 3; Painkiller Jane)
4.
4.
InGen
#3: Jogos, odaraktam az "egyik" szócskát :)

De akkor említsük meg Seven of Nine-t is a Voyagerből :)))
3.
3.
Giggsy
Azért azt kategorikusan kijelenteni, hogy ő lenne minden idők legszexibb Sci-Fi karaktere, finoman szólva is szubjektív dolog. Én kapásból fel tudnék sorolni jó néhány karaktert akit szexibbnek tartok: Max a Dark Angel-ből, Androméda az Andromédából, Inara a Firefly-ból, Cameron a TSCC-ből, és akkor most még csak a sorozatokban gondolkodtam...
2.
2.
AmreyP
1.
1.
Mivel szinkronosan nézem ezért a hangját nem is hallom (BSG), edi meg a ME2-ben egy teljesen jelentéktelen mellékszerep :))) muhahaha! \o/ A BSG miatt pedig ezt a nőt mindig is utáltam, most hála nektek tudom, hogy ő edi hangja, így miattatok utálom edit is (na jó, eddig is utáltam, mint az összes krogant (vesszen mind!) :) !
Kérek me3- opciót, hogy kinyírhassam ! :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...