Megújult SW oldal

  • Írta: Shifty
  • 2005. március 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Az igazi SW fanok már leverték sátrukat nagyobb multiplexek szomszédságába, hogy a május 19-ei bemutatóra biztosan kapjanak jegyet, de míg nem érkezik el a nagy nap...

Az igazi SW fanok már leverték sátrukat nagyobb multiplexek szomszédságába, hogy a május 19-ei bemutatóra biztosan kapjanak jegyet, de míg nem érkezik el a nagy nap, addig nem árt néha meglesni Lucas kolléga filmjének hivatalos oldalát, melyen egész kellemes változtatásokat eszközöltek. Sajnos nem tudok minden nap leülni netezni, így lehet ez csak nekem újdonság, de azért megosztom véletek a fontosabb infókat:)

Elsőként kellemes zene, majd az SW harmadik részéből ismert karakterek képei kerülnek a fókuszba. Az oldal jó pár háttérképpel is kibővült, illetve a nemrég napvilágot látott reklám spotból jó pár jó minúségű kép is kikerült. Most nem azonnal az SW oldalára kerülünk, hanem az befejező epizódot prezentáló oldalraígy amenüben böngészve jutunk el a régi arcokhoz. A navigáció, amúgy teljesen átlátható, egyszerűen nem lehet eltévedni. Nem hiszem, hogy ez a film hivatalos oldala, de kezdésnek tökéletes. Akkor most pár háttérkép:

http://www.starwars.com/

4.
4.
Shifty
Látom senkit nem hoznak lázba a képek...ezt szomorúan konstatálom:P
3.
3.
Shifty
Az utsó a legobb kép!
1.
1.
lewton6
ÚÚÚÚ, de várom már!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...