DiRT 3 - világbajnoki sprintelés Kenyában

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 24.
  • Videó
Link másolása
A 2009-es IRC világbajnok, Kris Meeke is közreműködik a DiRT 3 promótálásában - futott is egy gyors szakaszt a játék kenyai helyszínén. A Codies munkatársai nem hagyták otthon kamerájukat, így megcsodálhatjuk, hogyan teljesít egy profi versenyző a játékban. Biztos akad köztetek olyan, aki lenyomná.

Jó hír viszont, hogy a Logitech G27-es szett minden funkciója is használható a DiRT 3-ban, beleértve a hatfokozatú H-sebváltót és a kuplungot is. Kérdés, hogy ha a legdurvább realisztikusságra van is állítva, van-e ennek értelme egy vérbeli arcade játékot tolva. A legutóbbi fejlesztői napló szerint a Codies minden eddig próbálkozásnál is nagyobb hangsúlyt fektet a realizmusra. Majd meglátjuk, mi sül ki ebből. Akinek eddig is bejött a széria, most biztos örülni fog annak, hogy a show helyett inkább a ralis élményekre koncentrál a játék.

14.
14.
Al365
Nagyon várom, mert imádom a sorozatot. DE. Én utoljára jót, kormánnyal, a Network Q RAC Rally-val játszottam, 97 környékén. Nyilván akkor a fizika még köszönő viszonyban sem volt a mai autós játékok fizikájával, de játék menet kapcsán utolérhetetlen volt. Ott volt 20 perces szakasz is, melyben egy szakasz alatt leizzadtam mint állat, s ezt az íróasztal mellett értem el :) Kormánnyal a finn pályán, keskeny erdős szakaszon (ahol egy hiba, s elszálltál a francba) nagyon igénybe vette az embert a verseny.
Ilyesmit miért nem csinálnak mostanság? Az igazi szimulátor volt.
13.
13.
X360_FaNbOy
#10: Hát amekkorát borult Portugáliában.. én is elzárnám azt a csapot.
Egyéntént ő a fő reklámarc.. vele voltak a tesztek, ő reklámozza a DiRTöt.. szóval a csapból is ő folyik. Nem bánom amíg látványos és szórakoztató.
12.
12.
Shadowsomi
Nagyon tetszetős. Főképp ezzel a settel. Ehez be kell szerezni egy kormányt :D
11.
11.
Tomeggyilkos
jol tolta :))) 10x hosszabbb szakaszokat kerunk szepen amugy tokeletes :D
10.
10.
Samu
Az én igényeimnek megfelel,szórakoztató(!) lesz ha meg szimulátor kell akkor maradok az igazi fémből készült versenyautóknál!A sok finnyás meg menjen már el gokartozni,versenyautót bérelni,építeni vagy valami mert behalok,hogy mindíg a játékok(igen ezek csak játékok) fikázása megy...Várom a Dirt3-mat,és szerintem azok is akik leszólják,és emiatt lesz eladási-top a megjelenés hetében.A Codemasters mindíg tudja,hogy kell jól előkészíteni a terepet a játékainak.De észrevettétek,hogy most mintha nem folyan a csapból is kenblock... :)
9.
9.
aludttej
Sajna ugyanaz mint a dirt2, az irányításnak köze sincs a valósághoz meg a pályák hosszának se. A vb-n 10-20 perces szakaszok vannak, ezt a 2 percen belülit nem tom mire vélni. Ez lenne az igazi vérbeli rally amit beígértek?
7.
7.
Speper
Tetszik eddig! :) Gépigényről tudni lehet már valamit? Az előzőnek jó volt!
6.
6.
Berencsit
kormánnyal élvezhető a játék, billentyűzettel annyira nemhinném... :) ja és imádom a rallit!! :D
5.
5.
Drider
Jól néz ki, bár ezek a másfél perces szakaszok és a 10 másodperces indulások/beérések még mindig sokkal közelebb vannak a rallycross-hoz. Legalább 3-4 perces szakasz kellene és 30 másodpercenként indítani a kocsikat.
4.
4.
Kisjuszker
Jól mondjátok ezt amivel tolják úgy mindenestől elfogadnám :D
3.
3.
Tyebeca
Na a sprint rally már tetszetős. A mozgó playseat hozzám is jöhet a G25 mellé :-D
2.
2.
hali74
igen azt ide küdhetnék nekem is !!
1.
1.
cast22
A játékból sok újdonságot sztem nem mutat a videó, de ez a set-et elfogadnám amivel ők tolják :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...