Modern Warfare 3 - a Raven fejleszti?

  • Írta: InGen
  • 2011. március 24.
  • Pletyka
Link másolása
A hír címe talán kicsit szenzációhajhász, de újabb jelek mutatnak arra, hogy a Raven legalább részt vesz a következő Call of Duty - ez valószínűleg a Modern Warfare 3 - fejlesztésében. Ezúttal egy állásajánlattal kapcsolatos mondat hívta fel magára a világ játéksajtójának figyelmét.

Az a bizonyos álláshirdetés a Raven oldalán tűnt fel, és egészen konkrétan tehetséges játéktervezőket keresnek egy már "jól működő csapatba", mégpedig egy FPS-játék fejlesztéséhez. Ugyanitt említik, hogy azért is jó a Ravennél dolgozni, mert már nagyon sok díjnyertes játékot készítettek, és "közreműködtek a világsiker Call of Duty fejlesztésében is".


Habár ez így kicsit furcsán hat, de úgy tűnik, hogy a Raven már vagy besegített korábban is a Call of Duty fejlesztésébe, vagy pedig most dolgoznak rajta. És innentől a dolgok már kissé ködösek, és főként titkos belső információkra és pletykákra épülnek: korábban már híreztünk róla, hogy a Ravent levették egy bejelentetlen James Bond játék fejlesztéséről, hogy segítsenek a Treyarchnak a Black Ops DLC-k elkészítésében.

Ráadásul nem ez az első állásajánlat a cégnél, ami a Call of Duty irányába mutat: korábban már kerestek fejlesztőket egy "jól bejáratott, realisztikus, főként konzolos katonai FPS" hegesztéséhez. Mindez egybevág az LA Times belső forrásokra hivatkozó hírével, miszerint a Raven az állítólag 2011-ben megjelenő Modern Warfare 3-on dolgozik, valamilyen formában.

Úgy érzem, legkésőbb az E3-on kiderül az igazság.

18.
18.
NereusLaceee
A Singularity kapcsán kicsit csalódtam a RAVEN-ben. Nem akartam elhinni hogy ilyen hamar a végére értem, bár a CoD epizódok sem szoktak hosszúak lenni, úgyhogy biztosan megtalálják a helyüket :D
17.
17.
shatterhand
#16: kell közbe nekem fél év míg újra élvezni tudom
azt elég 3hét és ismét eladom,mert felhúznak:)
16.
16.
#14: Tanuld meg használni és szeretni fogod. Olyannak hangzott a siralmad mint egyik haverom, aki mindig rinyál hogy rohadt camperek ott ülnek TDM-ben én meg mondtam neki hogy mi a fenének futkosol eléjük ha tudod hogy camperek...ki lehet játszani bármilyen perk kombót csak ügyeskedni kell...

Nagyon várom már a hármat egyébként, jó móka lesz! :)
15.
15.
Berencsit
#6: én már lőttem. ;) ja és csak hogy tudd. ha egy közepes testalkatú ember lő sörétessel, egy kézzel, jó erősen kell tartania, mert olyat ránt a fegyver, hogy orrbavágod magad. xD

14.
14.
shatterhand
#5: egyszerre utálom és szeretem az mw2-t
trailere pl a legkirályabb
játékmenete szintén jó pörgős
de a perkes rendszer miatt halál fa..ába kívánom néha őket
13.
13.
kukac450
#11: pontosan ... a haverommal épp azt beszéltük, hogy a Crysis 2-t vegyük meg, vagy az AC:Brotherhood-ot. Megállapodtunk a Crysis 2-ben, de aztán a Boxba beraktuk az ACII-t, és mégis a Brotherhood mellett döntöttünk ... mindent visz! : ))
12.
12.
Mortis
#6: Ezek szerint nem ment át a szavak iróniája.
11.
11.
elite_hun
#10: Ja csak az assassins creed sorozat ezt jobban csinálja :P
10.
10.
shooter1234
De a két modern warfare rész mindig akkor szakadt meg a sztori, amikor elérte a csúcspontot, pont mint egy jó TV sorozatnál, és a nézők/játékosok már várják a következő részt, hogy vajon ebből a szituációból a főhős(ök) hogyan másznak ki/mi lesz velük ezek után.
9.
9.
Wackor
#8: Szerintem az MW 3-ra célzott. Te ezt te is tudod csak kukacoskodsz :D
8.
8.
Gorre
#6: A játékban van egy ilyen rész :DDD

#7: 3. rész már volt :P
7.
7.
Bisur1996
Egyébként MW2 nálam mindent arat... olyan hangulata van, nem kell hozzá a realizmus. WAW hangulata se semmi, akinek nem tetszik ne játsszon vele, de engem megfogott. És remélem jön a 3. rész is.
6.
6.
Bisur1996
#2: Lőttél már olyannal?
5.
5.
Wackor
Szerintem nagyon jó sztorija lett a modern warfare sorozatnak ás hiába az a sok "utálom mert nem realisztikus és mert mások is utálják" ember szerintem egy nagyon hangulatos és jó játék.
4.
4.
jánoschr
Nem is fogják, elhúzzák még vagy 3-4 epizódig minimum
3.
3.
HorvathD
A realizmust és a CoD sorozatot már eleve nem vehetjük egy kalap alá.
Nem vagyok oda a Call of Dutyért,de ha már az MW és az MW2 történetét végigvittem,nem lenne jó abbahagyni, bekéne már fejezni a záró epizóddal.
[SPOILER]
Makarov él,Price-ék menekülnek,Soap sebesült és tombol a III. Világháború.
Egy ilyen sztorit nem érdemes félbehagyni.
2.
2.
Mortis
Realisztikus. HAHA. Motorról, egy kézzel, sörétessel lőni. Az az igazi realizmus.
1.
1.
Gorre
Mindegy is, ugyanolyan tucat akciójáték lesz mint a többi része
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...