Az első Rise of Nightmares részletek

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 26.
  • Hír
Link másolása
Nem rémlik a Rise of Nightmares neve? A játékot még ősszel jelentette be a Sega, azóta azonban semmit nem hallottunk felőle, noha a kinectes horror gőzerővel készül, erre utalnak az ESRB honlapján feltűnt infók is, amelyek alapján elmondhatjuk: nem éppen kislányoknak szánt ijesztgetésben lesz részünk.

A Rise of Nightmarest a tavalyi Tokyo Game Show keretein belül mutatta be a Sega, az ígéretek szerint ez lesz az egyik első igazán hardcore játék a Kinecthez. Az akkor megjelent teaser alapján valóban beteg horrorra számítottunk, ami aláírja ugyan ezt az állítást, más kérdés, hogy a játékmenet mennyire lesz kiforrott.

A játékról azóta nem sokat hallottunk, és most is csak a besorolásért felelős ESRB honlapján olvastunk újdonságokat. A horrorjáték története szerint a játékos egy amerikai turistát alakít, aki a feleségét akarja megmenteni egy őrült tudós fogságából. Egy ódon kastélyban járunk, hősünkre mindenféle zombi és szörny támad majd, aki erre boxerek, kések, fejszék és láncfűrészek használatával fog válaszolni.

A leírás szerint a játékban bőven lesz vér, lesznek leszakadó végtagok és fejek, állítólag olyan is előfordul majd, hogy bokáig gázolunk a különféle testrészekben. A lehető legerőszakosabb jelenetekre számíthatunk, kínzásokkal és vérrel teli medencékkel, a zombilányok pedig cicivillantással okoznak majd erotikus pillanatokat - és igen, káromkodásra is számíthatunk.

Éles váltás lesz ez egy Kinectimals után, de mit bánjuk mi: a Rise of Nightmares még idén megjelenik.

13.
13.
Beau
Ez nekem kicsit így a trailer alapján... hogy is mondjam? Langyos. Tök langyos. Egy sima horror game. Nekem ennél több kell...
12.
12.
Teuton
Nem tűnik nagy durranásnak...
11.
11.
Folti90
#6: Nem hiszem, hogy el fogják kapkodni, mert a Kinectimals, vagy hogy a tökömbe van:), meg az Adventures után, sztem nem ugyanazt a 4-6 ig orosztályt célozták meg. A cím meg tényleg gáz:D
10.
10.
Berencsit
9.
9.
Apostol360
#6: semmi extrát ? :D:DD::DD: bár csak meglenne az a kép amit egyszer egy másik forumozó beillesztet-de meg is keresem gyorsan!-(meg is van a kép,köszönet:
priewoferdc-nek) http://synthesis.net/wp-content/uploads/2008/09/lolwut.jpg ,sztem nagyon durva lesz és beleélős lesz a game :D még a végén veszek egy kinectet....
8.
8.
dante92
#2: Én is így vagyok vele. Nagyon sokat agyalok mostanában, hogy vegyek e Kinectet, de (eddig) szerintem nem éri meg, hogy kis tigrist (ami nagyon cukiii) simogassak, meg táncikáljak.
7.
7.
Shadowsomi
Hát ez a videó... Valahogy nem tudom komolyan venni ezt. De azért kipróbálnám. Durva lehet Kinectel :D
6.
6.
Mortis
Ez a cím...2 perce hangosan röhögök. Ennél már csak valami dead-el kezdődő lett volna röhejesebb. xD

Semmi extrát nem fog nyújtani, de elkapkodják a népek, mert Kinect-re van. Hogy is van ez?
5.
5.
p3ti
Ha esetleg több ilyen "hardcore" game lenne a kinectre akkor esetleg , de állatokat nem fogok simogatni .
4.
4.
p3ti
Jó fajta... szeretem a horror játékokat ^^ de valahogy nem tudom magam rávenni hogy vegyek 1 Kinectet a boxomhoz :(
3.
3.
vergil14
akinek nincs kedve elolvasni és értelmezni ! ilyen pl.: Sanyi :) annak ideírom hogy a Segától xboxra 360-ra mert kinect-tel kell vele játszani ! úgyhogy köszönöm szépen csak nehogy félre értsék ilyenek pl.: Sanyi a gettoból :)
2.
2.
Vopesz
Ha jó lesz, tuti veszek kinectet, ezt a címet már tavaly kinéztem magamnak.
1.
1.
vergil14
hmmmmmmmmmm érdekes biztosan jó lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...