Játékfejlesztésbe vág a Halloween filmstúdiója

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Videojátékos részleggel erősít a The Weinstein Company. A filmstúdió számos közkedvelt horrorfilmet tudhat maga mögött, ezek után pedig egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Dead Space vagy a Resident Evil babérjaira törnének - igaz, ehhez az is szükséges, hogy ne csak facebookos címekben gondolkodjanak.

Bár a The Weinstein Company-t csak 2005-ben alapították, a cég vezetői óriási múlttal rendelkeznek a filmszakmában. Bob és Harvey Weinstein 1979-ben hozták létre a Miramax Films stúdiót, amelyet azután a Disney vásárolt fel - a srácok a Miramaxon belül alapított Dimension Films részleget megtarthatták. Jelenleg olyan filmek készülnek náluk, mint az új Sikoly, de ők jegyzik a Halloweent és a Horrorra akadva sorozatot is.

A The Weinstein Company most TWC Games néven alapított játékrészleget a Beefy Media közreműködésével, az új cég célja természetesen az lesz, hogy megtalálják a legalkalmasabb fejlesztőket és kiadókat ahhoz, hogy a filmstúdió alkotásaiból játékok készülhessenek.

A sajtóközleményből kiderült, hogy a csapat részben a digitális terjesztésre koncentrálna, és azt is megtudtuk, hogy a mobil- és közösségi játékok mellett konzolos címekkel is foglalkozna. A hírek szerint már több játék is fejlesztés alatt áll, konkrétumokat viszont nem közölt a cég.

9.
9.
Berencsit
#8: pont mondani akartam..... :D
8.
8.
Macifasz
#4: Gondolom az csöppet sem zavar, hogy a Horrora Akadva az paródia, magyarán direkt szar.:-D
7.
7.
Beau
Halloween + game = ? (szarjáték)

Ez nekem valahogy nem passzol. :( Remélem inkább valami más.
6.
6.
dante92
El tudom képzelni a játékot, ha a Halloween-ből csinálnak játékot, akkor tuti Manhunt "klón" lesz :).
5.
5.
Gorre
Inkább olyan kéne, hogy mi játsszuk a gyilkos szerepét, de abból jó sok, Friday 13th, Nightmare On Elm Street, Halloween, Boogeyman, Scream, Texas Chainsaw Massacre, stb...
Bár jobban belegondolva... Úgyis elkúrnák az összeset, és csak szégyent hoznának a nevükre, így inkább ne legyen...
4.
4.
Mortis
Na, a Halloween-ból, csak az első, a Carpenter-es éri meg a pénzét, de az nagyon. A többi hulladék. Az új Sikoly is egy nagy kupac szemét lesz, a Horrorra Akadvákról meg inkább nem ejtek szót...

Egyébként közel sem biztos, hogy horrorjátékokat terveznek. Nézzétek meg a Disney-t. Nekik sem csak ugrálós-rajzfilmfigurás marhulásai vannak.
2.
2.
Berencsit
#1: ja 3-om órán át, egy szobában próbálnál meg elbújni... :D
1.
1.
Slik
lehetne csinálni egy jó bujkálós túlélő horror játékot a halloweenből
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...