Revenge of the Sith kalendár screenek

  • Írta: Shifty
  • 2005. március 26.
  • Képek
Link másolása
Május 19-e ide vagy oda az infók nap, mint nap dőlnek ránk Lucas meséjének 6. darabjáról és mi pedig jó munkásemberek vagyunk meg is osztjuk Veletek ezeket.

Május 19-e ide vagy oda az infók nap, mint nap dőlnek ránk Lucas meséjének 6. darabjáról és mi pedig jó munkásemberek vagyunk meg is osztjuk Veletek ezeket, igaz sokáig agyaltam rajta, hogy az erősen SPOILER szagú képeket fel tegyem ide, dehát végülis az a dolgom, hogy informáljam a népet, így aki akarja megnézi a képeket, aki meg nem akarja az nem nézi meg. A fényképek a naptár szerves részét képzik, így ne lepődjetek meg, amikor a csecsemő Luke Skywalker alatt egy nagy DECEMBER feliratott láttok meg.

Érdekesek, szépek, de szerintem az, hogy SPOILER lenne kicsit is túlzás! Ettől még lesz bőven izgalom a filmben, ígyhát csakis javasolni tudom megtekintésüket!

3.
3.
fojesz
Én is várom a filmet, hihetetlen nagy lesz (nomeg lehet lesz gk tali!)
2.
2.
lewton6
én már akartam ide írni, de ezekhez a képekhez nem lehet mit hozzá tenni... egész egyszerűen jók! És már várom a filmet (bár mintha ezt már írtam volna :))
1.
1.
Shifty
Lehet én vagyok csak nagy SW fan, mert senkit nem érdekelnek a képek, de azért jó ha tudjátok, eddig egyetlen egy konkurens oldalon sincs kint. Ienkore gondolkozik el az ember, hogy minek is csinálja...máshol ez már 200 kommentet termelt volna!!!No mind1 szerintem jópofa
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...