Újabb trailert kapott a Dust 514

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 28.
  • Videó
Link másolása
A PC-n hódító Eve Online egy multiplatform mellékágat kap hamarosan, mely voltaképpen egy FPS-MMO hibrid lesz. A Dust 514-ben a PC-s és a konzolos játékosok együtt játszhatnak majd, a játékban véghezvitt események befolyásolják az Eve Online világát is - ígéri a fejlesztést végző CCP.

A Dust 514-et már két éve jelentették be, a játék nem kisebb feladatra vállalkozik, mint hogy összehozza a PC-s Eve Online játékosait a konzolos generációval. A Dust 514 elsősorban a csataterekre koncentrál majd egy ízig-vérig multiplayer FPS keretein belül. A csaták végkimenetelei közvetlen hatással lesznek az űrutazós, felfedezős Eve Online jövőbeli eseményeire, mint a bolygók elfoglalására, és ez igaz fordítva is -  mondta a CCP.

Az űrhódítást űrhajókkal és menedzsmenttel végző PC-s Eve játékosok kapcsolatba léphetnek konzolos földi társaikkal egy-egy territórium elfoglalása ürügyén, majd a jó teljesítményért járó pénzmagot zsoldként utalhatják át a Dust 514 játékosainak számára. A kör így zárul be.

A Dust 514 várhatóan az idei év folyamán kerül a boltok polcaira, Xbox 360-ra és PS3-ra.

12.
12.
Most ezek vagy nagyon sokat Mass Effecteztek vagy a Bioware sokat EVE-ezet nem tudom, de valakire nagy hatással volt a másik :)))
10.
10.
Shadowsomi
Nem igazán tudom elképzelni, hogy ezt pontosan hogy is oldják meg. De a videó tetszik, az EVE is nagyon jó, szóval ki lesz próbálva.
9.
9.
Mortis
Egy PC-s verziót is el tudnék viselni. Ott is lenne keletje.
Nagyon jó ötlet és csodálkozom, hogy eddig nem nagyon kezdték még el másolni.
6.
6.
crazymonkey
Ez szerintem is elképesztő habár lenne egy két kérdésem mit ,hogy oldanának meg. Utánanéztem youtube -on dust 514 néven jó kis vidik vannak. várjuk és reméljük h ingyé lesz :P
5.
5.
Teuton
Ez valami eszméletlen jó ötlet!
PC-n stratégiázunk, konzolon meg játsszuk az egy szem katonát a sok közül, minden kihat oda és vissza... minden elismerésem a kiagyalónak!
2.
2.
Split
Nem csodálkozom az EVE sikerén, ezek után meg pláne nem fogok! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...