Képeken a Resident Evil: Operation Raccoon City

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 29.
  • Képek
Link másolása
A tegnap bejelentett friss Resident Evil epizód eleddig ismeretlen vizekre evez a sötét és baljóslatú univerzumban. Elsősorban a csapatalapú taktikai akcióé lesz a főszerep, s a játék gonosz vállalatának fegyveres erőit képviseljük benne. Az első jó minőségű szkennek már be is futottak.

A történet egyfajta újraértelmezése lesz a klasszikus Resident Evil 2 és 3 eseményeinek. Egy másk szemszögből éljük át az eseményeket, egy mindenre elszánt zsoldos osztag tagjaként, ahol nem csupán a jó oldal képviselői ellen kell harcolnunk, hanem a fertőzöttek dühöngő hordái ellen is. Véget ér a magányos harcolás, három társunkkal együttműködve kell a feladatainkat megoldani. A francia PlayStation magazin jóvoltából befutottak az első képek is, a látvánnyal nem lesz gond, elvégre a legutóbbi epizód pazar és kellően optimalizált engine-je felel a grafikáért. 

 



Megjelenés PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra esedékes, reméljük, még az idén.
10.
10.
attila 999
huuu de baba leszzz.gyozzem kivarni
9.
9.
mark825
remélem lesz olyan mint a RE5 meg am tetszik benne az hogy többen kell menni nem azaz egyhangúság mint a többibe kivéve az 5-be az 1 isten király game.
8.
8.
mark825
nem tom de ha resident evil-röl van szó azért szerintem az jó lehet mer CAPCOM azérr össze dob egy jót de olyan lesz mint az RE5 remélem.
7.
7.
Mortis
Ez nincs: KREATIVITÁS!
6.
6.
Berencsit
nem hozza a Resi hangulatot... :(
5.
5.
keiji maeda
az nem biztos hogy borzalmas lesz a játék :) lehet hogy jó játék lesz majd kiderűl ha megjelenik :) csak hát nekem nem szimpatikus :D
4.
4.
daenath
#2: Vagy a RE 2 remake-jet, nekem az a kedvencem speciel, a RE mindig is a tulelesrol szolt, ahol 1 fohosel probalod meg atelni a borzalmakat :) De van egy erzesem hogy borzalmakban nem lesz hiany az uj reszben sem, borzalmas lesz maga a jatek :P
3.
3.
shatterhand
azért várós egy ilyen resi is
2.
2.
keiji maeda
nekem már rosz előérzetem van ezzel a csapat alapú dologal , lehet nem lesz rosz játék ,deh megint átalakítanak egy sorozatot :S én személy szerint sokkal jobban örülnék egy resident evil 1 feldolgozásnak megcsinálhatnák ugy mint a resident 5 lost in nightmer-t a mercaneriesbe már ugy is megcsinálták Barry Burton , Rebecca Chambers, Jill meg Chris meg Wesker meg adott :)
1.
1.
IceColdKillah
Nekem valahogy NAGYON nem jött be a vagy megyek, vagy csinálok valamit játékmenet. Ha ezen változtatnak akkor talán kipróbálom....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...