Egy raklap Saints Row: The Third kép érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 29.
  • Képek
Link másolása
A Game Informer jóvoltából tobzódhatunk a friss, ropogós screenshotokban a Volition gengszterjátékának új felvonásából. Már nem néz ki olyan rútul a játék, mint arról az első kép alapján következtettünk, ráadásul olyan fegyvereket vehetünk a kezünkbe, mint egy orbitális műbráner.

Minden sikátorban, utcasarkon és kikötői raktárban egymásnak feszülhetnek a rivális bandák, minden egy igazi irányító személyen múlik, akit részletesen alkothatunk meg a szeme színétől elkezdve, testi adottságait figyelembe véve, kendőzetlenül. A Saints Row: The Third nem nélkülözi a sötét humort sem, ami csak úgy árad a színes és túlzó karakterekből. Nagyon úgy tűnik, hogy a város rendfenntartó erői képtelenek a biztonság megtartására, de ez így van jól.

 

 

A Voiltion meghallgatta a rajongók kívánságait és kompetitív multiplayer szegmenssel örvendezteti meg a Saints Row 3 vásárlóit, nem beszélve a co-op módról. Közeleg az első trailer is!

 

 

12.
12.
gta5
Berencsit jó de nekem a gta a kedvencem
11.
11.
bence9
persze lehet irni hogy mennyi midnent lehet csinálni de attól még ne legyen nulla fizika meg grafika... a másik legfontosabb még a hang mert a voltion nem tudom hol él de ilyen ps 1 szintu hangja volt az sr 2-nek meg a red faction-nek is...
10.
10.
aruha
#9: ennyi...ez a nagy alakíthatóság kicsit All Points Bulletin...de mégsem:D
9.
9.
bence9
nos itt járt a szájuk, hogy "gta 4 szintű" lesz... melyik képet is nézzem ,mert ezek alapján nem veszi fel a versenyt pedig a gta 4 2008-as...
8.
8.
eszeanna
Én már nagyon várom! Remélem ugyanolyan jó, vagy talán még jobb lesz mint a 2.
7.
7.
aruha
6.
6.
Mortis
ÓÓÓ, ez sem lesz komolyabb a megszokottnál. :D
5.
5.
Berencsit
#3: 1. nem nem a Gta-a legjobb Game az egész világon, tudod, sokan szeretnek egy ideig egy Gamet, de aztán jön a váltás.... szóval a Gta-szerintem olyan középszinten van. ha JÖN a folytatás, akkor persze pár hétig mindenki azt fogja nyomatni. ;)
4.
4.
hakydakillah
Már most várom, tuti vétel.

3. két hasonló játék, de a SR inkább a humorra, és akcióra pontosít, nem megy bele a rengeteg apróságba, amik egyeseknek unalmasak lehetnek. Tökéletes példa egy másik stílusban az egyik Gran Turismo vs Grid video:

http://www.youtube.com/watch?v=ozyjq0W-Kas
3.
3.
gta5
de bunkók le utánozták a gta 4 térképét csak át van alakítva meg minden szinte ugyan az de bunkók azt hiszik hogy ők jobbat tudnak csinálni a gta-ánál hát nem a gta 1997-ota a legjobb játék az egész világon!!!!!!
2.
2.
aruha
Ilyen kicsi a térkép?? Miért???? Viszont a grafika tetszik...de a térkép kialakítás tiszta GTA4 másolat...de kicsi a játéktr..
1.
1.
Dogmatix
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...