Már keresik a GTA V szinkronszínészeit?

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 29.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb pletyka érkezett a Grand Theft Auto esetleges ötödik epizódja kapcsán: egy weboldalon olvasható felhívás szerint szinkronszínészeket keres a Take Two egy még készülő projektjéhez. Az egyik karaktert be tudtuk azonosítani, róla már a GTA: San Andreasban hallhattunk korábban.

Egyre sűrűsödnek a Grand Theft Auto V-tel kapcsolatos pletykák, más kérdés, hogy ha mi a kiadó helyében lennénk, már csak viccből is dobálnánk a csontokat a közönségnek, úgyis meg fogják enni őket.

Hogy a GTA V készül ez nem kérdéses, az már viszont annál inkább, hogy mikor látunk belőle valamit, s hogy mikor jelenik majd meg végre. A Rockstar májusban az L.A. Noire-ral már ellő idén egy nagyobb címet, de nincs kizárva, hogy a későbbiekben halljunk valamit a GTA folytatása felől is.

A legfrissebb pletyka az Actors Pages színészadatbázisra irányít bennünket, ahol a Take Two - a Rockstar anyacége - keres szinkronszínészeket, számszerint ötöt. Hogy milyen projekthez az nem derült ki, de a cikk végén megpróbáljuk kiokoskodni, hogy a közvélemény szerint miért a GTA V állhat a dolog háttérben.

A karakterek a következők:

  • Matthew: 18-25 éves fiatal srác, összeesküvés elmélete szerint a republikánusok Amerika rombadöntésére készülnek.
  • Jose: Egy kissé ijesztőnek tűnő, 30-40 éves fehér férfi, aki szerint a technológia méreg a természet ellen.
  • Samantha: 20-25 éves csajszi, a szexpartik megszállottja, álma, hogy hollywoodi celeb legyen.
  • Anthony: 10-15 éves, állandóan hadaró fiú, aki azért harcol, hogy a kiskorúak is ihassanak alkoholt és szexelhessenek.
  • James Pedeaston: 40-45 éves aktivista, aki éppen most szabadult egy indonéziai börtönből.


Amellett, hogy mindegyik karakter tökéletesen passzolna a GTA kissé kifordult világába, Pedeaston már szerepelt is a San Andreasban: ő volt a WCTR The Wild Traveller műsorvezetője, ami alapján többen úgy vélik, hogy a GTA V castingjára készül a Take Two - persze, hogy végül mi lesz ebből, azt valószínűleg csak a játék bejelentése után tudjuk meg.

A pletykák szerint az új rész a Rush munkacímet viseli, és Hollywoodban fog játszódni.

28.
28.
Vendu
Lehet, hogy ez sem fogja megütni a szintet, mint a Test Drive Unlimited 2 vagy a Crysis 2? Túl nagyon már az elvárások.
27.
27.
vytros
#26: Inkább hagyjuk jó?
26.
26.
aruha
#25: nem a videó miatt, a név miatt,kicsit gyanús hogy mindenki rush-ról beszél és pont L.A.-ben játszódna...és nem fura??
25.
25.
Matt8888
http://www.youtube.com/watch?v=X5GuqtT_gHM
Ugyan már ez két külön műfaj össze sem lehet hasonlítani vele. hagyjuk már..
24.
24.
Matt8888
#19: Írtam vissza a leveledre.
23.
23.
aruha
#22: jójó,de akkoris...furi..
22.
22.
Berencsit
#20: jaja, de már az se mai Game. ;)
21.
21.
gta5
igazad volt meg néztem ezt az http://www.youtube.com/watch?v=X5GuqtT_gHM és ténleg az amit te mondtál hát ez fúra nem tudom hogy mi ez de lehet hogy ez a gta 5? vicceltem de szar lenne ha ez lenne a gta 5
20.
20.
aruha
Ez vicces,tudtátok,hogy van egy ilyen játék,melnyek a konkrét neve L.A. Rush??
Ez nem fura egy kicsit? :http://www.youtube.com/watch?v=X5GuqtT_gHM
19.
19.
gta5
Matt8888 figyelj a Vercetti öreg ember 61 éves én ezt tudom a Gta Wiki oldalról ott minden szereplő ami a gtából van az ott le van írva életkoruk stb.......... a Tommy 1950-ben született és a Vice city-ben 36 éves ezt a gta Wiki oldalán tudom hogy 1950-ben született és hogy 61 éves ezt kiszámoltam Tommy 1 ével idősebb Phil Collinsnál és ennyi így ki tudtam számolni ennyi
18.
18.
Matt8888
#17: ....Mindenesetre nekem az nagy boldogság....
17.
17.
Matt8888
#15: Ez még csak találgatás ,de azt is eltudnám képzelni hogy visszatért mivel megannyi dolog elhangzott a Vice végén is hogy mit is tervez a közeljövőben.Mellesleg meg nem olyan öreg Vercetti mivel a játékban sem volt kihangsúlyozva. Főszereplő ként ha nem is de mellék vagy épp "díszlet" figura ként el tudnám képzelni. Bármi megtörténhet míg nem kapunk konkrétabb híreket.Mindenesetre nem az nagy boldogság lenne ha látnám megint modern kori formában a kedvenc karakterem :')
16.
16.
aruha
#15: vagy nem XD...de új járművek lehetnének,valami igazán jót,pl tengeralattjáró,Jetski,Quad,rendes Tankok,annyi lehetőség lenne ,amit a gta még mindíg nem hoz...vagy pl ha azt a célkövetős rakétát újra beraknák tökéletesítve...hát reménykedjünk.
15.
15.
gta5
szerintem mindegyik főszereplő benne lesz csak a Vic nem mert ő meghalt a Tommy meg egy öreg ember lesz
14.
14.
gta5
én már nagyon várom nekem a kedvenc gtám a gta lcs,gta vcs,gta vc,gta 4,gta 4 DLC-i,de a gta 5 már jöhetne remélem ez a pár szereplő akiket it le írtak azok valósak e vagy nem? ki tudja biztos hogy valősak a gta 5-ben valósak úgy értem ez a gyerek Anthony aki kis kóruakat akar tönkre tenni ezt a gyereket szét fogom verni vagy megölöm a gta 5-ben remélem meg lehet ölni de ne bántsa a kis korúakat az a kis pöcs
13.
13.
XDannyL
A végén még kiderül, h egy teljesen új játékot dobnak piacra Rush névvel, aminek semmi köze nincs a GTA-hoz xD
12.
12.
Matt8888
#11: Egyetértek! Szerintem régi ismerős arcok fognak feltűnni ebben a részben.
Bemutatva hogy mi is lett velük.Annak kiváltképpen örülnék:)
11.
11.
aruha
#6: igen lehetett de nem tudtad használni semmire XD... csak dísz...jó volt hozzá egy repülő meg két másik autó ozt ennyi...A futuriztikus cucc nemrossz ötlet,de mért nem egy új várost választanak???:(
10.
10.
Vopesz
Azért a Bully 2-t is el tudnám viselni, mondjuk fősulin.
9.
9.
attila 999
hat a 4 es az valami veszedelmessen jo lett.johetne mar az ujabb moka
7.
7.
Extol
Annak idején szó (vagy pletyka) volt róla hogy egyszer lesz Sci-Fi alapú GTA, ilyen futurisztikus cucc, abból nem lesz semmi?
6.
6.
Mortis
Filmezés...Áhhh...Ezt tetszett a legjobban a Vice City-ben is, hogy lehetett saját stúdiód. Mekkora lenne modern köntösben...Ohh. :D
5.
5.
Slik
Mert ugyebár azok is mind Rock Star produkciók :)
4.
4.
Slik
Szerintem is a San Andreas a legjobb GTA viszont nehogy azt mond, hogy pl. a Red Dead Redemption a Bully vagy a Midnight Club közül bármelyik is szar lett volna...
3.
3.
aruha
#2: hangulatban tényleg,de azért a San Andreast is úgy adták ki h tele bugokkal....de annál legalább mertek nagyot álmodni..én nagy Sanos vagyok talán a kedvenc gta-m..de talán csinálnak vmi jót..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...