Clone Wars Részek INGYEN!!

  • Írta: Shifty
  • 2005. március 26.
  • Érdekesség
Újabb nap, újabb SW hír.Ezúttal a mesék világába kalauzul el minket Lucas remeke.

El se hiszem, hogy alig 1 nap leforgása alatt már a negyedik Star Wars hír kerül ki a GK főoldalára. De szerintem ennek mi rajongók örülünk a legjobban, főképp akkor, amikor ingyen letölthetővé válik a Cartoon Networkon oly nagy sikerrel vetített Clone Wars rajzfilmsorozat 5 újabb epizódja.

A most elérhetővé vált 5 rész a Revenge of the Sith előzményeként is felfogható, ugyanis a harmadik epizód eseményeinek előzményeit meséli el. Feltűnik majd a vásznon Anakin, mint Jedi és mint Darth Vader, de részesei lehetünk Palpatine elrablásának is vagy a Coruscant inváziójának is.

Érdekesség még, hogy Lucas a rajzfilmet, pont a második és a harmadik rész összekapcsoláasaként készítette el, ezzel is kitöltve azt a 3 évet, amíg nagyban készült a saga befejező darabja. Értesüléseim szerint DVD-n is kapható a Clone Wars első évada-ha nem így van üssetek agyon:D-, habár kis hazánk ebből a mókából is kimaradt egyelőre.

Az erő legyen Veletek!

http://www.starwars.com/clonewars/microseries/chapter/

11.
Delta 1138
Amúgy nem rosszak, de még így is rövidek.És ezek korántsem a teljes CloneWars történetet írják le.Asajj Ventressről is sokkal többet mutathattak volna.Akárcsak Durge-ról.
10.
Delta 1138
Az első 19 rész 3 és fél percesek, a 20. rész pedig 8 és fél.Az utolsó 5 13 perces.Kedves InGen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9.
lewton6
ezek a részek legalább 15 percesek
8.
fojesz
Én egy részt láttam eddig, mikor anakin harcolt, bár ahogy InGen is írta: rohadt rövid :(
6.
lewton6
kedves shifty!

én (eddig) nem voltam eme információ birtokában.

ezúton szeretnék bocsánatot kérni tudatlanságomért.
5.
Shifty
Pukkadj meg InGen:D Én lemaradtam róla:(
4.
InGen
Az első évadot láttam. Überkirály, de csak egybe szabad nézni őket, mert 1 rész 2 perces, oszt bekészülsz popcornnal sörrel, leülsz és már vége is, mielőtt ráflesselsz .. :)
3.
Shifty
Kedves lewton!

A kisképes rendszer nem azért van hogy minden fos képet feltegyünk! Mivel SW hír és az SW hírekhez legfőképp ez a kép tartozik, ezért ez megy ki hozzá! Gondolj bele, ha minden szarhoz mindig másképet tennék ki...Gyönyörűen néznek ki a szerverünk...
2.
lewton6
legalább a főoldali hír mellett lévő SW képet változtathatnád :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...