Regényformában is megjelenik a RAGE

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 30.
  • Cooltúra
Link másolása
A képregény-kivetülés csak a kezdet volt - a Bethesda bejelentette, hogy a Del Rey Booksszal karöltve könyvalakban is napvilágot lát a id Software FPS-e, a RAGE. A poszt-apokaliptikus narratíva lehetővé teszi, hogy más médiumon is tiszteletét tegye a játék világa.

A regény szintén a RAGE címet kapja, elkövetője pedig a játék sztorijáért is felelős Matt Costello lesz - a kiadó szerint 2011. augusztus 30-án kerülhet a boltok polcaira. A Bethesda szerint még mélyebbre süllyedhetünk a játék világába a felvonultatott karakterek segítségével.

A világ kudarcra volt ítélve, és a lakosság csak egy kicsiny hányada menekült meg. Ez volt a tudósok álláspontja is. Csak a legjobbak és a legokosabbak élhették túl, akik mélyen a Föld felszíne alatt gyűltek össze, és próbáltak úgy élni, mint az emberek. Amikor Nick Raine hadnagy elhagyja Arkot, búvóhelyét, szembesül azzal, hogy az emberi faj még nem halt ki teljesen. Ezek a személyek megpróbálnak egy új világot létrehozni a régi romjaiból.

De semmi sem történik úgy, ahogy Arkban várták - ez egy új társadalom, sokkal vadabb, mint az előző. Mutánsok járják a vidéket és már barátnak lehet nevezni azt a személyt, aki nem szúr hátba az első talákozáskor.

A Dark Horse jóvoltából képregény is készül a RAGE-ből, amely június 14-én jelenik meg, míg a játék szeptember 15-én érkezik.

6.
6.
Raam989
5.
5.
Mortis
#4: Ámen.

Nem fogott meg a játék az első trailer-től kezdve és ezután sem fog. Inkább a Doom 4-re feküdnének rá!
4.
4.
Netsu
Sok értelme nincsen egy innen-onnan összelopkodott, sablonos történetet könyv formájában is kiadni...
3.
3.
Berencsit
érdekes. bár anniyra nem az én világom.
2.
2.
Mathia$
Ha minden igaz akkor ez lesz az újabb multiplatform játékok egyike amit ps3-ra fejlesztenek elsődlegesen és a box kap majd egy 3-4 lemezes átiratot.
Nagyon várós! Hatalmas játéktér, kicsit Borderlands-os, és még jobbnak is tűnik!
1.
1.
dean winchester
dark horse-nak rengeteg munkája van ahogy látom. minden játékadaptációt nekik kell képregénybe vinniük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...