Amerikában már rekorder a Nintendo 3DS

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 30.
  • Biznisz
Link másolása
Amerikában már biztosan rekorder a Nintendo 3DS: Eddig egyetlen hordozható konzolból sem kelt ilyen sok példány egyetlen nap alatt. Az eredmények egybecsengenek az elemzők jóslataival, és elképzelhető, hogy Európában is csúcsot dönthet az új kütyü.

A Nintendo 3DS február végén rajtolt el Japánban, az európai premier múlt hét pénteken, az amerikai pedig vasárnap volt. A Nintendo pontos számokat ugyan még nem közölt, de az elemzők már hamar előre vetítették: egy hét alatt a 3DS-ből valószínűleg több példányt adnak majd el, mint a DS-ből, az előrendelések száma pedig kétszer annyi lehet, mint a Wii-é. A Nintendo az eredeti elképzelések szerint 4 millió gépet akar leszállítani a hónap végéig.

A japán konzolgyártó április 14-re ígért pontos adaokat, de azt már most megerősítette: a 3DS slágertermék, a gépből egyetlen nap alatt több példányt adtak el, mint bármilyen más kézikonzolból. Egyelőre csak Amerikában tuti a rekord, de elképzelhető, hogy Európában is sikerül hasonló eredményeket elérni: a brit Eurogamernek több angol áruház is azt nyilatkozta, hogy a 3DS óriási siker volt, igaz, néhányan az ellenkezőjéről is beszámoltak.

A Nintendo a hivatalos közleményben röviden beszámolt a "fekete képernyős hibáról": mint mondta, tudják a cégnél, hogy előjött ez a probléma, viszont a japánok szerint ez nem széleskörű baki, csak néhány esetben fordult elő - legalábbis kevesebb alkalommal, mint más konzolok hasonló hibái. Segítségért a support.nintendo.com oldalon lehet jelentkezni.

Reggie Fils-Aime, az amerikai részleg vezetője az MTV Multiplayernek adott interjúban megígérte, hogy idén biztosan nem lesz újabb 3DS-változat (korábban mindegyik kézikonzoljuk kapott felturbózott, bővített, kicsinyített kiadást), s bár a 3D nagyon fontos számukra, de a Wii esetleges utódja nem lesz képes térbeli megjelenítésre, már csak azért is, mert tapaszalataik alapján a 3DS szemüveg nélküli technológiája nem működne egy otthoni konzolon.

12.
12.
p3ti
Ez teljesen más rétegnek tetszik mint az NGP , sztem lesznek hozzá még nagyon jó fejlesztések , de nekem ettől függetlenül nem kéne . Inkább a Decemberi Sony felé tendálok ^ ^
11.
11.
Noozi
a resi miatt igen igen égek a vágytól,h beszerezzek egyet :D
9.
9.
zola2000
milyen játékstílus jön be annak akinek nem jönnek be a 3DS játékai? mert most kb nem tudok olyan stílust mondani ami ne lenne 3DSen...
8.
8.
#7: A PSP nagyon szép, de nem kellett a népnek...ez tény!

Egyébként meg egy tesztben azt olvastam, hogy a 3DS erősebb gép mint a PSP.
7.
7.
t.kacsa
#6: Igen de azt,se feledd: NGP tobb funkciora tudod hasznalni....
6.
6.
volkornka
#5: Talán azért sikeres mert nem sz@r. NGP semmi újdonság, nem lesz ekkora sikere, mint a psp-nek se volt ds-hez képest.
5.
5.
nero66
Ha az a sz@r ekkora siker volt akkor mi lesz az NGP-vel, mert hogy az nagyon jó lesz, végre egy normális kézi konzol, nem ilyen sz@r felülnézetes Splinter Cell-es játékokkal...
4.
4.
M3rcy
3.
3.
Ferry89
jó kis cucc, de itt 197Ł-t újonnan nem tudok lerakni érte, pedig kipróbálnám:S
2.
2.
Neo1989
Hát inkább a PSP.
Erre a platformra nem igazán készülnek normális gamek .
1.
1.
HeSiKe
Hát nekem valahogy nagyon nem jönnek be a Nintendo termékek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...