Megérkezett a harmadik Battlefield 3 gameplay

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 30.
  • Videó
Link másolása
Befutott a Battlefield 3 gameplay trailersorozatának harmadik epizódja, amely a Get That Wire Cut címet kapta. Az anyag megdöbbentő, mint mindig, ráadásul még mindig nincsen vége a szériának. Az új előzetesben először egy kis híján kudarcba fulladt magánakciót, utána pedig egy csapatos támadást vehetünk szemügyre.

A Battlefield 3 ugyan csak ősszel jelenik meg - PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra természetesen -, az Electronic Arts és a DICE ontja magából az új rész gameplay jeleneteit. A Fault Line sorozat a minap a harmadik epizódjához érkezett, az előzetesben újabb két percen keresztül bámulhatjuk a játékot. Ráadásul még mindig nincs vége: április 17-én 12 perces "full reveal" anyag érkezik.

Egy interjúban a DICE fejese, Karl Magnus Troddeson megerősítette, hogy a játék kampánya 12 óráig fog tartani. Az egyjátékos résszel az a csapat célja, hogy minél több emberrel megismertessék a Battlefield 3-at, mert míg a hardcore réteg talán ki sem próbálja a single-t, és kapásból a multiba veti bele magát, addig az újoncok és a többség "fel akarja mérni" egy picit a terepet a többjátékos rész előtt.

40.
40.
K/G.
#38: Nyugodt vagyok én. :)
39.
39.
gzozi
Én szeretem a CoD:MW-okat is, de ez ledarálja mindet együttvéve :O :D
38.
38.
Raidermeister
#33, #34 Relax. Csak legalább egy plusz pontként több időt kéne fektetni egy komolyabb story-ba, de meg se szólaltam. :/
37.
37.
McDuff
most nézem hogy lövés közbe remeg még a HUD is!:Dez mekkora ötlet!
irtó jó lesz ez!
36.
36.
XDannyL
35.
35.
Mathia$
#20: Ugyanott néztem én is, 30 akart lenni csak becsúszott mégegy 0. Csináltam egy fejszámolást mennyi lehet a súlya elsütött állapotban...Gyorsan írok, sokszor hibásan.
34.
34.
K/G.
#30: Öreg, ezt ott hibáztad el, hogy a story itt magasról le van ejtve. Ahogy dareal is mondta, itt menni kell online. Abban pedig a Bf verhetetlen, mindig is az volt. Egy multi FPS sem érhet a nyomába. Igen, még a Killzone 3 sem.
33.
33.
Hubert Cumberdale
#30: Azért a killzone-t állítani fel viszonyítási alapnak...pfff Azt a játékot eltalálták nem kicsit, de mit tudsz te erről a játékról? Azért mert nem 233434645-ban játszódik és nincs tele kitalált élőlényekkel, attól még lehet jó story-ja.
32.
32.
dareal
#30: a bf nem az a sorozat, aminél a játékos a single miatt ül le játszani, zömében egyből mennek online tolni.
31.
31.
Raidermeister
#30 és tisztelet a kivételnek.
30.
30.
Raidermeister
#14 Grafika az maximum jobb mint az eddigi FPS játékoknál de hogy a sztori az nyomába se ér mondjuk egy Killzone 3-nak az 100, és én ezt nem szeretem a mostani fps-ekbe és a vele kockuló emberekbe hogy mindenki a grafikáját isteníti de hogy a grafika mögött mi áll ( néha semmi de még ha néha epikus és érdekes történet is) azt mindeki leszarja. :(
29.
29.
Zoom3r
úgy látom a DICE szereti a szellőzőkben útmutatónak használni a patkányokat (0:24), már a Mirror's Edge-ben is feltűnt ez a gyakori eset
28.
28.
Berencsit
#27: de ha nem lennének jók a scriptek, akkor meg senki, még csak le se sz*rná a játékot... ja egyébként nem feltétlen ezek a scriptek mutatják be a legjobb pillanatokat. sokkal jobban megéri nekik, megjelenés előtt "kiadni" a legjobb pillanatokat..
27.
27.
randall13
Ezaz most sikerült kibeszélni ezt a lőszer dolgot. Mit röhögtem végig. Állítom a készítők nem is figyelnek ilyesmire. :D

Amúgy nem tudom, hogy egy trailer alapján honnan lehet megmondani egy játékról, hogy az jó vagy rossz. Értelemszerűen a kampány legjobb scriptelt pillanatait teszik bele a videóba, szóval ennél többet nem kell várni. Felesleges előre isteníteni a játékot. Minél nagyobbak az elvárások, annál nagyobbat lehet orra esni. Lásd CoD6&7.
25.
25.
imigreen
Ha jól látom jobban rángatnak a fegyverek mint a BC2-ben, remélem ez igy marad vagy még nehezebb lesz a fegyver használat. ...elég gáz ugyanis mikor 16- ból 14 ember medic/mg36-al rohangál és nem elég h gondolkozás nélkül szórja a golyót mindenfelé(mert nem kell törődni az újra töltéssel) még ez mellé rohadt pontos is
24.
24.
Hubert Cumberdale
#19: "...Lehetnek olyan körülmények, amitől egy ilyen eset katasztrófába torkollhat...."

Ja például mikor így felnézel tátott szájjal és beleesik a forró töltény a szádba... :D
23.
23.
bledzer
1... max anyázna miattuk mert forrók...:D a játék pedig A..fuckin...mazing
22.
22.
Necreon
Leaked felvételről láttam már 1 hónapja ezt a gameplay-t... utána még felmennek egy háztetőre, fezékből fedezékbe csúsznak, keresik a mesterlövészt, majd egy rakétavetővel kilövik, miközben a társak ordítanak hogy "covering fireeeeeeeee!"

Nemsokára csak kijön ez is hivatalos formában...
21.
21.
gamerplayer
jól néz ki, hangulat meglesz..a mozgások részletesek, igényesnek tűnik az egész

#1: rohamsisak, felszerelés, nem lesz annak semmi baja :))
20.
20.
Giggsy
#16: 300 gramm? Valamit alaposan elnéztél. http://en.wikipedia.org/wiki/.50_BMG
Ha 300 gramm lenne, akkor magasból leesve már azért esélyesebb lenne, hogy komoly sérülést okoz. 60 grammnál nehezebb lőszer kézifegyverez nem igazán van.
19.
19.
Mortis
#1: Elenyészőek azok a töltények. Lehetnek olyan körülmények, amitől egy ilyen eset katasztrófába torkollhat, de az olyan ritka, mint a vajszínű holló...

Megint nagyon masszív...A pusztakezes harc visszaköszönhetne a multiban is. Nem lenne rossz, ha ki lehetne csavarni hátulról a nyakat. :D
18.
18.
Shadowsomi
Hát ez a játék... Az a kúszás... ÓRIÁSI!! Gondolom ebből kiderült, hogy nagyon várom :D
17.
17.
Berencsit
#16: jaja, a Cod minőségben ehez semmi.... ;)
16.
16.
Mathia$
Eladásokban sajnos nem, de minőségben és minden másban verni fogja a codot!
BC2 is verte már, de ez egyenesen megszégyeníti!

#1: Egy ilyen géppuskában használt üres .50 kaliberű lövedék hüvelyének a súlya nem haladja meg 300grammot. Sisak meg védőszemüveg és harci felszerelés mellett szerintem csak érintéseket érezhet max.
15.
15.
danez11
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...