Friss képeken a Max Payne harmadik része

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 30.
  • Képek
Link másolása
Még ilyet. Lassan két éve nem láttunk semmi érdemlegeset a Max Payne harmadik részéből, erre teljesen váratlanul beesik két screenshot az ablakon. A dolog pikantériája, hogy ráadásul egyik sem túl jó minőségű, sokkal néznek ki úgy, mintha egy új trailerből vágták volna ki őket.

A Max Payne 3 pályafutása eddig nem volt zökkenőmentes: bár a játék létezéséről évek óta tudunk, a Rockstar a tényleges bejelentés után 2009 végére ígérte az új rész megjelenését, amit azután 2010-re, majd 2011-re tolt el, most pedig ott tartunk, hogy a Max Payne 3 nemhogy a Rockstar 2011-es, de a 2012-es megjelenési menetrendjében sem szerepel.

Hogy mi állhat a dolog hátterében, csak találgatni tudunk. A PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készülő játékot nem az eredeti epizódokat fejlesztő Remedy készíti, mert ők éppen Alan Wake-eztek a Microsoft társaságában, mikor a Rockstar belevágott a projektbe - a munkálatokat a kiadó vancouveri csapat végzi, akik kiötlötték, hogy jó alaposan megreformálják a játékot. Max Payne leborotválta a haját, megöregedett és a klasszikus noir hangulatot is sikerült elintézni a dél-amerikai sztorival.

A hírek szerint a játék történetét már többször átírták, hogy végre sikerült-e célba érni, arra nemsokára fény derül: a Rockstar egy tweet mellé csatolta a fenti két screenshotot, s bár Max még mindig kopasz, a látványvilág sötétebb, mint korábban.

21.
21.
Mindegy, jöjjön azt, majd jól lecsekkoljuk. Azon kívül, hogy mindkét payne-t játszottam és a kettő csak egy rókabőr lehúzás volt kvázi nulla extra tartalommal, míg az első is a hype és a hangulat miatt volt jó, nem mintha egy kiemelkedő alkotás lett volna (mert nem volt az, inkább csak alsó-közép, de a hangulat nagyon elvitte a hátán).

Én egy dolgot kérnék csupán: Ne legyen kicsit sem kane and lyncs-es, mert az eddigiből eddig nekem az jött le. Szóval ne legyen olyan, mert akkor nagyon tré lesz...
20.
20.
McDuff
#19: sajnos többnyire azért,mert lepasszolják másnak:S
19.
19.
thrillseeker
Miért van olyan érzésem, hogy ez is úgy végzi majd mint a Duke Nukem?
Attól félek, ha meg is kapjuk úgy 2020 körül, akkor is csak árnyéka lesz a korábbi részeknek. Akkor meg inkább meg se jelenjen és legalább a Max Payne megmarad egy legendás címnek.
Szomorú, hogy az utóbbi időben az összes nagy név folytatása valamilyen szinten mindig csalódást okoz. De hát a biznisz az első nem a minőség.
17.
17.
headhunter86
Hát őő izé, mi ez a sötét valami. Na meg ennek mi köze a régi Max-hez? Jól elbasszák ezt a játékot.
15.
15.
xICEMANx
Érdekes ahogy látom sokan Bruce Willis-eznek meg Hitman-eznek :)) De valóban elég érdekes... mondjuk nem lesz egy Crysis 2-es grafikája de nem néz ki rosszul képen sem, egy jó gameplay videót kell majd látni már...
13.
13.
nero66
LOL... Tényleg tiszta hitman... xD / Én reménykedem benne, hogy jó kis game lesz ebből, de véleményt nem akarok mondani amíg nem jön ki róla egy trailer v legalább valamilyen videó. Én legalább is így vagyok vele, nem tudom ti, hogy tudjátok megállapítani a játék hangulatát képek alapján, de majd egyszer talán én is elsajátítom ezt az erőt. :D
12.
12.
daenath
#7: Nekem is a Hitman jutott eszembe, nem nagyon van ennek MP filingje. (egyenlore, de ki tudja)
11.
11.
Gurren
miért kell 3-at kattintani, hogy megnézzek egy képet rendes méretben? :(
10.
10.
Tomeggyilkos
#9: ez akart lenni csak ugy rohogtem a kepeken hogy mast irtam ;)
9.
9.
Tomeggyilkos
ezt most Bruce Willis vagy Max Payne ? :))))
8.
8.
Berencsit
na ez is egy jóhír... :)
7.
7.
NECROSMOKE
Az alsó képen akár HITMAN :)
6.
6.
Mortis
Sötétebb lett? Ezt 2 kép alapján levettétek? Hűűhaa. :D

Amúgy, jól meglehetne ezt is csinálni. Az újítások, reboot-ok korszakát éljük, ami általában rosszul szokott elsülni pedig csak egy kevés kreativitás és odafigyelésre lenne szükség.
5.
5.
Gorre
Nem értem miért kellett a film noir hangulatot leváltani erre a dél amerikai hülyeségre, ez már nem Max Payne...
3.
3.
d15a5t3r
Az első kép még csak-csak Max Payne hangulatú, de a második pfff... Mintha 47-es szabadságra ment volna. Az első rész alapmű! A második sem rossz éppenséggel. De hogy mi a kutyafüle lesz ebből a 3. részből? Azért reménykedem hogy sikerülni fog!
2.
2.
shooter1234
Remélem mihamarabb kiadják. Amúgy ha megmarad a noir hangulat, akkor biztosan tetszeni fog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...