Story trailert kapott a FEAR 3

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 30.
  • Videó
Link másolása
Az utóbbi hónapok legtisztességesebben összerakott előzetesét adta ki a Warner a FEAR harmadik részéből. Ha szerinted a co-op-tól elvész a rémisztgetés, akkor nagyon tévedsz, John Carpenter mester neve a garancia arra, hogy egy kegyetlen anyuka két mindenre elszánt fia is néha beleereszt az alsónaciba.

A családi hangulat csak süt az alábbi videóból, Alma és két fia, Paxon Fettel és Point Man igazán egyedi hangulattal kedveskedik anyák napjára. Sokan már temettük a FEAR 3-at, miszerint nyoma sincs benne a mindent átható rémületnek, de ezen képsorokat megtekintve jó pár helyet fentebb csúszott a játék a kívánságlistánkon. Úgy látszik, mégis sikerült gatyába rázni a produktumot a Day 1 Studiosnak. Májusban megjelenés!

24.
24.
Hááát, én sosem szerettem se a túlélő horrorokat, se az ilyen ijesztgetős cuccokat, pályákat így ezt se igazán. De azért ha ezt elvesszük belőle akkor szerintem fps-nem meg baromi gyenge. Mondom, misztikus, rémisztgetős játéknak lehet, hogy jó (én nem szeretem az az én bajom), de mint fps, alsó-közép kategória, csak azért meg ne vegye senki. :)
23.
23.
Neo1989
#14: Szerintem azért van aki irigyel és am a gép szerintem nem is annyira nagy szám mint egy ps3 .
Ja és ha nem tudod hogy megvedd e tölts le egy demót . Abból úgy is csak konzolos van . Pc-re nem láttam sehol :(
22.
22.
Mortis
Carpenter? Sajna, én azt mondom, hogy ma, a neve már egyáltalán nem ad okot biztatásra. Elismerem, hogy az eredeti, első Halloween és a Dolog mestermű( és van még pár egész jó filmje), de ma már nagyon megkopott--->Mars Szelleme. Pfff...

Ezzel együtt érdekesnek tűnik a játék, bár biztos nem lesz nagy durranás. Egy szimpla shooter, átlagos 70%-os értékelésekkel, szerintem.
21.
21.
McDuff
anno bejelentettem,hogy minden ke-FEAR(ez sajnos már csak az) hírhez hozzá szólok és leoltom,ahogy megérdemli...ez még mindig 1 hulladék,a legendás első rész után kár volt így elkorcsosítani ezt a sorozatot...remélem vmikor majd megbánja a Monolith hogy lepasszolta ezt a részt...pedig nagy kedvencem az első rész,mai napig!ha nem toltam ki vagy 5x akkor egyszer sem!
20.
20.
szogyenyi
Ez akkor sem olyan, mint az első rész. Bár ki fogom próbálni,a hangulat már rég elveszett...
19.
19.
anadrex
A project origin nagyon jó volt. Remélem a 3 is legalább olyan jó lesz.
18.
18.
gucho
Nagy kedvencem a FEAR, de félek hogy a harmadik rész minden tekintetben el fog maradni a 2011-es mércéktől.
17.
17.
armino8
Én is adok számlaszámot,jöhetnek a segélyek!:D
16.
16.
Scoo
#15: Szervezzünk neki gyűjtést. Adok számlaszámot ahova küldhetitek a pénzt, majd továbbítom armino8-nak. Becsszó! :)
15.
15.
Raidermeister
#14 "csak egy ps3 meg led tv" hmmmmm de "rossz" neked XD CSAK XDXDXD
14.
14.
armino8
Gépem nincsen,most ment tönkre csak egy ps3 és egy led tv!Más nincsen sajna!:(
13.
13.
Dresa
#10: régieket vegyed inkább olcsón ezt igy előre berendelni kicsit necces: nem ugyanaz a fejlesztő.. tipikus horror klisé, egy valaha volt filmrendezőtől... inkább szereztd be az 1 et ha tehetet (asszem xbox, pc) és jot fogsz szorakozni
12.
12.
K2 The Highest
Mindkét részt imádtam:) Ezt is fogom:)
11.
11.
Scoo
Nem tudom, szerintem egyik rész se volt valami hűde parás. Az első még talán, de a második már semennyire. Ettől még jó fps, de a Dead Space frusztrációját nehezen lehet überelni.
Viszont lövésem sincs már az egész sztoriról. Kusza ez már nekem. Na majd ha kijön utána olvasok. Azt tudom, hogy Alma valami szuper tehetség, de ő már rég meghalt, ehhez képest mégis sexelt a főhőssel a kettesben.
10.
10.
armino8
Mi a story nagyvonalakban?Nem tudom h megvegyem e avagy sem...
9.
9.
daenath
A FEAR elso resze nagyon ott volt, a 2 es a kiegek mar nem, nalam fel ora jatek utan uninstall lett a vege, kivancsi leszek Carpenter mit kezd a 3ik reszel, a trailer alapjan jonak tunik, de mint tudjuk altalaban osszesuritik a legjobb jeleneteket a trailerben.
7.
7.
attila 999
nagyon jo leszz.szamomra meg anno a fear elso resze komoly szinten lett felejthetetlen jatek.oruletes volt,es lehet ez is
6.
6.
Dresa
Na ne már ez így sem jó!!! Szerintem 0, kiherélték teljesen!
5.
5.
bali182
Dead Space-ek után nem hiszem, hogy bármi meg fog tudni ijeszteni, de örülnék, ha legalább egy korrekt shooter lenne belőle. A trailer rendben van, de a korábbi gameplay videók minden szempontból nagyon rosszul néztek ki.
4.
4.
Teuton
A röhögés a végén! Az ér benne a legtöbbet!
3.
3.
waynerooney108
Ez a videó: ÚISSTEN!! Nagyon komoly! Tetszik!
1.
1.
pjoco
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...