HWSW: Jönnek a kétmagos HTC telefonok

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 30.
  • Pletyka
Link másolása
Tegnap a HTC France hivatalos twitter csatornáján kotyogták ki az információt, miszerint hamarosan számíthatunk egy újabb termékbemutatóra, így a barcelonai Mobile World Congress-en elmaradt kétmagos processzorral szerelt modellek is beállnak az idei felhozatalba, írja a HWSW.

A HTC első kétmagos androidos okostelefonja a Pyramid kódnevet viseli, a mobilba az 1,2 GHz-es órajelen ketyegő MSM8260 Snapdragon processzor kerül majd. A kijelzője 4,3 hüvelyk átlójú, qHD, azaz 960x540 lesz. További nyalánkság, hogy támogatni fogja a HSPA+ hálózatokat is. Az előzetes információ szerint a mobil az Egyesült Államokban a T-Mobile, Európában pedig vélhetően a Vodafone kínálatában jelenik majd meg valamikor májusban.

A másik érdekesség a hasonló specifikációval rendelkező HTC EVO 3D, ami viszont már egy 3D-s S-LCD kijelzővel szerelt modell lesz, melynek képátlója szintén 4,3 hüvelyk, és felbontása is éppúgy qHD, mint a Pyramid esetébe. A HTC France kiszivárogtatása erre a modellre utal, viszont, ahogyan ott is írják, a bemutató dátuma még nem ismert. Mindkét fenti modell a csúcskategóriában versenyez majd, nem nagy meglepetés, hogy ezekre a hírekre válaszul még hazánkban is jelentősen csökkent a HTC Desire HD ára.

A Qualcomm már készen állt a processzorral, csak a mobilra várunk - a teljes cikket a HWSW-n olvashatjátok el!

30.
30.
dareal
#29: bőven ki lehet használni az okostelefont is, persze ha van olyan terület, ahol tudod használni. csak telefonnak hülyeség megvenni.
ehhez jól kell választani, lényeg, hogy el tudja látni azt, amire neked kell.
az, hogy bumfurdi, nem igaz. vékonyabbak és picit szélesebbek mint egy sima mobil, ing zsebben simán elférnek (persze nem a 4 és 4.3 colos készülékek, hanem a 3.5 és 3.7).

az általad leírtak alapján valamelyik asus eee pad-ot ajánlanám, nézd meg itt:

http://hardver-teszt.hu/news.php?newsID=878
29.
29.
#26: Hát, nálam csak pénz kérdése a dolog, ha meglesz, a 2.7 kilós 12.1" laptopomat azonnal cserélem le egy tabletre, persze x86 alapúra. Volt nálam egy hétvége erejéig egy ilyen és abban már dual core proci volt, nem atom és 5200-as akksi amivel már úgy ahogy bírja is. Basszus, naaaaagyon kellene, ku**va kényelmes volt melóra és úgy általában is. Szóval én nagyon szeretném!

De pl. "okos-telefont" baromságnak tartom (komoly használat mellet bumfordi, kényelmetlen és használhatatlan), így egy sima motorola v360-am van és tökéletes. Játszani meg úgyis pc-n játszom, abba meg ha ésszel vásárol az ember viszonylag alacsonyan tartva a költségeket, mindig maxon játszhatok mindent. (De akár lehetne konzol is, tök-mindegy, a lényeg, hogy nagy felbontáson, kényelmesen komoly hangcuccal élvezzem a játékot...)
28.
28.
dareal
#27: badarságokat ne írj. most épp a tabomról írok, nem 2kg, hanem 380 gramm :) honnan vetted ezt?

van amiben a tab, van amiben az ipad a jobb. Tab jobb pl abban, hogy elfér a kabátom zsebében, vagy az oldalzsebes nadrágjaim zsebében. mobilisabb. jóval. a flash tartalmakat röccenés nélkül viszi, melóm miatt ez nekem nagyon fontos.

ipadra jóval több a program, de zömében otthon használja mindenki, menet közben nem (míg a tabot egy túrán is könnyedén használom térképnek). ha el is viszem, táskában kell, vagy kézbe, menet közben meg soha nem használtam, ahhoz nagy.


szeretem, hogy az emberek tudás nélkül képesek fikázni, de azt nagyon.
27.
27.
kharami
#26: Igen kb annyi, de lényegesen olcsóbb az első verziós pad! A Galaxy közel 2kg! De értelme annyi van annak is! Azért mondom nagyzolás az egész!
26.
26.
princeps27
#25: az ipadnak is annyi értelme van mint a galaxy tabnak, de am igazad van 10ből kb 2 ember használja valós munkára a tabletteket
25.
25.
kharami
#24: Pontosan! :D vagy ahogy irtam csajozástechnikai eszköz! 16 17 éveseknél gazdag apuci anyuci benevez fiacskájának, hogy ugyan már had lövöldözzön le egy két bullonyt! :D De persze lehet munkagép is, mondjuk akkor már én úgy vagyok vele, hogy veszek egy laptopot! Ott az a hitvány galaxy tab is, max arra vennék meg hogy egy jó nagy pofont adjak valakinek vele! Annyi pénzért egyértelmü hogy vagy ipad vagy laptop!
24.
24.
Skyer
#22: Vagy vibrátor. Nézőpont kérdése.
23.
23.
dareal
#22: Vagy munkagép, kinek mi.
22.
22.
Extol
Nekem nokia 3310-em van. Máig működik. Jobb telefon nem is kellhet. Ez a sok mag meg processzor, szines kijelző minyavaja csak elvonja az energiát, ezért nem jó semeddig az akku feszt tölteni kell, a régi modellek soxorta jobbak voltak, és azt lehetett telefonnak nevezni, ezek már inkább miniatűr játékgépek.
21.
21.
kharami
#10: Nos elárulom megengedhetném, de én inkább úgy vagyok vele, hogy nem erre izgulok hanem egy horvát nyaralásra mondjuk!;)
20.
20.
kharami
#18: nem öreg és ennyi pénzért egy ajándék!
19.
19.
kharami
Egy pillanat én nem azt mondtam, hogy nem kell fejlődni csakhogy szerintem ezt nagyon kevesen fogják maguknak megengedni! Iilletve vannak a mobil kockák akiknek havonta új telefonjuk van ill. akik ezzel csajoznak! De persze nem azt mondtam, hogy nem kell fejlődni, csak azt, hogy szerintem annyi értelme van mint a gépeknél megvenni egy geforce gtx 590 vagy egy radeon 6990-et!
18.
18.
adriano28
#6: nekem is 5230 van de azért az annyira nem öreg, sőt
17.
17.
princeps27
#6: jaj, nehogy már fejlődés legyen a vége
16.
16.
adriano28
#15: beugratós comment, mi?:D:D
15.
15.
Berencsit
#14: hehe, az első sor elolvasása után, elkezdtem keresgélni a google-ben a 8 magos telót. csak utána olvastam végig a kommented. xD
14.
14.
adriano28
az én telefonomban is van mag, 8db
véletlenül került bele,(bele ejtettem a búza mag zsákba :S)
13.
13.
Dark_Temptation
te jó isten a gépemben nincs 2 magos proci :O -.-"
12.
12.
adikas
#10: De aki igen az vagy cionista vagy nincs tisztába a mai helyzettel.
11.
11.
X360_FaNbOy
Hmm.. na egy ilyenre már lecserélném a Desiret. :)
10.
10.
Stormblast
#6: Akkor mond ilyet az ember, ha nem engedheti meg az adott dolgot magának. no offense
9.
9.
dareal
#6: ezen gondolkodásmóddal még mindig a köveket hajigálnánk :)
ha neked nem kell, jó, ne vegyél. másnak baromi jól jöhet, ezt kéne elfogadni.
8.
8.
Speper
Jó ez a két mag ha van :D Lassan izmosabbak lesznek a telefonok mint egy PS2-es :D
7.
7.
fojesz
#4: Az LG-nek pedig már van kétmagos telefonja, szóval nem az az újdonság, hanem az, hogy a HTC is bejelenti a saját kétmagos telefonjait. :)
6.
6.
kharami
Kockáknak és mobil buziknak ideális! Én nekem teljesen jó a jó öreg Nokia 5230!! Telefon az telefon számomra! Ez az én véleményem! Felesleges Mint a GF GTX 590
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...