Előzetesen a Hawken játékmenete

  • Írta: InGen
  • 2011. március 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy parányi független fejlesztőcsapat készíti a Hawken címen futó, digitális terjesztésre szánt játékot, mely feleleveníti az általunk régóta hiányolt helyzetet: brutális mechek ölik egymást a jövőben, egy teljesen multiplayerre kihegyezett játékmenettel megspékelve.

Ha esetleg nem hallottál még a Hawkenról, a hiba nem benned van: habár egy előzetest már kiadtak a független fejlesztők, túlzottan sok hírverés azért nincs a játék körül. Most beérkezett az első igazi játékmenet trailer, ahol mindenféle sallang nélkül megtekinthetjük, milyen is lesz az anyag akcióban. Részemről le vagyok nyűgözve: nem csak remekül néz ki, de nagyon hangulatosnak is tűnik! A következő Mechwarrior megjelenéséig mindenképpen hiánypótló alkotás.

17.
17.
IceColdKillah
Azért egy Mechwarrior 4 HD-nak jobban örülnék...:P
16.
16.
tabu3x
Egyelőre tetszik, de ennél azért több fog kelleni ahhoz, hogy le is kössön.
Igazából egy dolog zavart csak: túlságosan puhán landolunk repkedés után, és repkedés közben is himbálózhatnánk egy picit (irányváltás közben)...
15.
15.
Dresa
Nagyon EPIKUS küzdelmek lesznek úgy látom, és ez nem is baj !! jó ha egy harc kicsit hoszabbra nyúlik mint a sima fps multikban és sok lehetőséged van taktikázni, fordítani!!!
Sztem az egészben a hangok voltak a legjobbak!!
Úgyan nem szoktam multizni de ha így haladnak kipróbálom :)
14.
14.
Szerintem egy csomó potenciált, energiát és időt elpazaroltak egy olyan játékra, amely legjobb esetben is erősen rétegjáték és nagyon keveseket fog érdekelni. Amennyi energiát ebbe beleöltek... Csinálhattak volna már lassan egy sci-fi FPS-t is amiben mondjuk mellékesen lehetne metch-ekben IS zúzni és sokkal nagyobb lenne a sikere... Pl. egy rendes, játszható lostplanetet :)))
13.
13.
Shadowsomi
Egyre jobban tetszik ez a játék. Szerintem nem zavaró a sok kütyü, megadja a hangulatot. Pofás. Várom :D
12.
12.
Berencsit
rosznak nemrosz, de egyenlőre tulzás lenne azt mondani, hogy jó játék. igaz még csak most készül... na mindegy, én várom, jó multik lesznek.... :D (főleg ha ezeket a monstrumokat lehet majd sokféleképpen fejleszteni.... :))
11.
11.
HerodPK
Nagyon jo szerintem pont megadja a feelinget mintha robotot vezetnel:) a sok kutyutol alig latsz valami 1 folytaban sipol minden rakéta jopn bemertek etc nagyon tetszik.. imadom azoriasrobikat
10.
10.
Tacskoexe
Eszméletlen jól néz ki, főleg egy független fejlesztőcsapattól!
9.
9.
Mortis
Hejj, de utálom az óriásrobotokat. Mind filmben, mind anime-ében, mint játékokban. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért. :S

Ezzel szemben ez nem volt olyan rossz trailer.
6.
6.
sowsminimal
#3: Igaz, bár ebben az esetben az is elég abszurd, hogy a vidiben repkednek, mint gólyaf*s a levegőben :)
sokkal inkább játékelembeli felpörgetést értek én ezalatt, valami extra akármi, de gondolom a végleges verzióig mindenképp fejlődni fog a dolog.
5.
5.
xICEMANx
Hát a látványilag nem semmi, szépen kivan dolgozva minden főleg a belső tér részletes és a mozgást is tényleg javithatták már, de ennek ellenére nem sokat mondó egy játék... Ülsz egy robotban és lövöd a másikat... Ez még mindig kevés, a hasonló játékok meg a robot fan emberkéknek tökéletes lenne de....
4.
4.
Scoo
#3: Szerintem jó = Szerintem nem jó
3.
3.
Scoo
#2: Én meg attól félek, hogy felpörgetik. Szerintem jó ha egy mechás játék túl gyors. Úgy nem érzi át az ember azt, hogy ezek bazi nagy, több tonnás gépek.
2.
2.
sowsminimal
Úgy néz ki a mozgást már javították, már csak fel kellene pörgetni a dolgot, valami extrát vinni bele + néha zavaró, hogy a képernyőből túl sokat vesznek el a kütyük.
1.
1.
Scoo
Nem rossz, nem rossz. Valahol a Mechwarrior és a japán féle őrült gyors mecha gépei között helyezkednek el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...