Bevezetik az agyrázkódást az új Maddenben

  • Írta: InGen
  • 2011. március 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Az utóbbi egy-két évben az EA Sports azon igyekezett, hogy a Madden sokkal valósághűbben mutassa be az amerikai focit. Ez nem csak a játék taktikus, komoly csapatmunkát igénylő természetére igaz, hanem a kemény ütközések utáni sérülések kezelésére is. Most pedig jön majd az agyrázkódás!

A fejlesztők célja egyértelmű: ne csak maga a játékmenet közelítsen jobban a valódi futball taktikus, átgondolt, csapatmunkát igénylő mivoltához, hanem a sérülések tekintetében is komolyodjanak kicsit a dolgok, ezzel odafigyelésre késztetve a játékosokat.


Ennek megfelelően, az NFL-ben 2009-ben bevezetett szabályokkal összhangban, a fejsérüléseket szenvedett játékosok nem léphetnek pályára. Az új Madden ezért részletes információkat ad majd a sérülésekről, s azok várható következményeiről illetve kockázatairól, s előfordulhatnak olyan esetek is, amikor egy-egy súlyosabb sérülés véget vethet egy játékos karrierének.

Egyelőre még egy kicsit homályos, hogyan is fog működni ez az egész, mindenesetre az NFL kapcsán már a játékosok szövetségének elnöke, George Atallah is pozitívan fogadta az EA Sports fejlesztéseinek új irányát, hiszen a sportok fontos részét képezik a sérült játékosokkal kapcsolatos dolgok.

13.
13.
Berencsit
#10: ajánlom figyelmedbe a paintballt. csapatban olyan mecseket lehet csinálni.... főleg ha jó a pálya. :))
12.
12.
Berencsit
#11: ja, így már világos, és egyetértek. :D
11.
11.
Garfartix
#9: Arra, hogy először a fontosabb dolgokkal kéne törődniük, nem azzal, hogy a játékosoknak betörjön a fejük :D
10.
10.
Raam989
Nekem is egy kulcs-csont tores vetett veget az amcsifoci karrieremnek... hianyzik is vissza a sport, nincs semmi mas, amit szivesen sportolnek... :-(
9.
9.
Berencsit
#7: na ezt most nemértem, hogy mire írtad... :)
8.
8.
Quent1n
Szuper ötlet! Sérülések tekintetében úgyis van hova fejlődni.
7.
7.
Garfartix
Nagyon helyes! Már csak be kéne vezetni, hogy a játékosoknak kell enniük, de figyelni kell, nehogy elhízzanak! Vigyázni kell, mert a győztes meccsek után bepiáznak, és az rosszat tesz a csapat hírnevének!

Aki nagyon balszerencsés, azzal az is előfordulhat, hogy egy játékos heresérvet kap, és kórházba kerül, ahol megismer egy szőke szexbomba ápolónőt, és megszökik vele, otthagyva a csapatot!

Isteni ötlet!
5.
5.
zero0
4.
4.
Merchard
volt tavaly az a amerikai focis játék ami ritka brutális volt ugye.. annak mi volt a címe?
3.
3.
SLi
Én is pozitívan fogadom az új irányt :)
Valóban zavaró volt de nem csak itt a Fifában is ahogy a sérüléseket kezelte, remélem valós előre lépés lesz majd, nem csak duma.
2.
2.
zero0
örülök de inkább szezon legyen jövőre...
1.
1.
SütiMester00
nem szeretem a sport játékokat de elismerem szerintem egész jó ötlet :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...