Bejelentették az új Pókember-játékot

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár komolyabb bemutatóra csak a hétvégén számíthatunk, az Activision már most bejelentette a legújabb Spider-Man-játékot. Akinek nem tetszett az előző rész többdimenziós játékmenete, ezúttal is csalódni fog: az Edge of Time az Amazing Spider-Man és a Spider-Man 2099 univerzuma között ingázik.

"A Beenox első Pókember-játéka, a Shattered Dimensions az egyik legjobb Spider-Man címmé nőtte ki magát a játékosok és a kritikusok szemében" - kommentálta Vicharin Vadakan igazgató az Activision azon döntését, hogy miért bízták stúdióra a hálószövő szuperhős főszereplésével készülő játékok jövőjét. A most bejelentett Spider-Man: Edge of Time szintén a Beenoxnál készül, ennek megfelelően a játék nem is távolodik el túlságosan a tavaly megjelent rész koncepciójától.

Ahogy azt az alcím is sejteti, az idősíkok ezúttal is bekavarnak majd a Pókembernek, akinek ezúttal saját magát kell megmentenie - csak éppen a jövőben. A játékban az Amazing Spider-Man és a Spider-Man 2099 univerzumok kalandozhatunk, a feladatunk pedig nem más, mint helyreállítani az időfolyamot és megakadályozni egy jövőbeli katasztrófa eljövetelét, amely Pókember halálát is okozná. 

A játékról bár még nem sokat tudunk - a platformlista sem ismert -, a történetét az a Peter David jegyzi, aki a Spider-Man 2099 füzeteket is megalkotta. Az ősszel megjelenő Edge of Time egyik hangzatos fícsöre az úgynevezett "cause-and-effect" játékmenet, mely révén ha csinálunk valamit az egyik univerzum Pókemberével, az azonnal kihat a másik idővonalbeli szuperhős életére is.

A játékot április 2-án fogják bemutatni a San Francisco-i WonderConon, akkorra remélhetőleg az első látnivalók is befutnak.

15.
15.
Effecta
Nekem is tetszene egy sandbox. A Shattered Dimensions jó volt, csak átkozottul csőjáték.
13.
13.
Hardy
Az utolsó két résszel se játszottam vhogy videókon nem jött át, nem tudom, hogy ezt kipróbálnám-e.
12.
12.
hedzsooo
#5: Van 1 kozel fel oras, Full HD-es vidim a Shatered-bol, ha nem szeretnel zsakbamacskat venni: a jatek PC-es verzioja, menuvel es az osszes dimenzio tortenetenek elejevel... ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=VMi0O23HuzQ
11.
11.
hedzsooo
#6: Web of Shadows nekem is eddig, ami legjobban bejott Pokemberes jatekokbol, a Shattered-et is szeretem mondjuk, csak azt meg nem fejeztem be, igy arrol nehezebb vegleges, konkret velemenyt alkotnom. :-)
9.
9.
Berencsit
pff... Nocomment, nem szeretnék senkit se megsérteni. :D
7.
7.
Mortis
Egy kis sandbox jól esne újra. :)
6.
6.
renato999
Remélem a játékmenet hasonló lesz mint a Web of Shadows.ban ! Tehát hogy szabadon lehetünk stb igaz nekem tetszett a shattered is, de valahogy nem az igazi :D
5.
5.
Noozi
még a legutolsó Spider mant is illene bepótolnom..
4.
4.
bucsok
Az előző is jó volt, remélem tartják minimum azt a szintet!!
2.
2.
kivenoko
1.
1.
az előzőben is valami párhuzamos univerzum vagy mi volt nem? :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...