Letölthető játékkal tér vissza a BloodRayne

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A 2004-ben bemutatkozott BloodRayne 2 óta nem hallottunk semmit a dögös dhampir csajsziról, legalábbis videojátékos fronton, mert a mozikban többször is találkoztunk vele Herr Boll jóvoltából. A Majesco a minap bejelentette, hogy Rayne a nyáron egy utolsó küldetés erejéig visszatér.

A játékról egyelőre nem sokat tudunk, de a hivatalos teaser oldal már él, ide került fel az alábbi, nyúlfarknyi előzetes is. A stílus furcsának tűnhet, de a BloodRayne: Betrayalhoz ez illik: a Majesco bejelentése szerint egy oldalnézetes akciójátékot kapunk, ami ráadásul letölthető formában jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra a nyár folyamán.

A játékot a WayForward fejleszti, hogy miért, az nem derült ki: az előző részeket a Szellemirtók-játékot is jegyző Terminal Reality készítette. A történet szerint Rayne a Brimstone Society-nál vállal el egy utolsó megbizatást, ahol egy rejtélyes személy társaságában fog neki a vámpírvadászatnak. A végigjátszás során egy rakás fegyver és puzzle vár ránk, s bár a játék némi stílusváltáson esett át, az ígéretek szerint az idősebbeknek szóló tartalom megmaradt.

Furcsának furcsa a játék, az meg más kérdés, hogy oldalnézetből nehéz lesz Rayne popóját stírölni.

18.
18.
fajtap86
Minden ami régen jó volt azt mint túlbonyolítják,megnehezítik egyszóval elcseszik...
igaz ez szerintem mindenre filmekre játékokra zenére...ez lesz szerintük az új trendi és ezt a sok szemetet tolják elénk...
17.
17.
FU€GO
Kiváncsi vagyok rá! :P
16.
16.
nero66
Bár megoldhatják még úgy is ha pl.: csinálsz egy combot és azt a kamera különböző nézetekből mutatja... na úgy nem lenne rossz!!!!!
15.
15.
IceColdKillah
TT_TT Remélem ez csak egy bolondok napi poén volt, és az igazi játék tps lesz!!!!!!!!!!

Emlékszem amikor a második részben amikor már rendesen le lehetett lassítani az időt, akkor én mindig azt csináltam hogy: lassítás, odamegyek a hátuk mögé, elkapás, kivégzés, következő ellenfél ugyan így.... majd lassítás kikapcs, és csak néztem ahogy az a 5-6 katona 1 időben esik darabokra! XDDD
14.
14.
Az elsőt nagyon szerettem, főleg a karakter miatt, a kettőt nem játszottam, az nem jött be, de side-scrollos aracade BloodRayne ? WTF?! Nem, nem kell, csináljanak inkább rendes 3. részt !!!
13.
13.
Optimus Prime
Csak kimaradt, amit kérdezni akartam:
Én úgy tudtam a Majesco anno bezárt. Legalábbis áttért handconsole és netes casual játékokra. És vitte magával az Advent Rising jogait, nehogy bármi módon is folytathassák.
12.
12.
Optimus Prime
Az oldalnézet engem mindig a SEGA időkre emlékeztet. De mivel PC-re úgy se jön...
Az elsővel sokat játszottam, bár elég monoton és nyomasztó. Ha nem lett volna Rayne szűk bőrrucis fenek és a liftező mellek az első pálya után otthagyom. A 2 demó alapján szerintem javult az elődhöz képest.
11.
11.
forgonati
Jajj ne már. Az első részt imádtam, végre volt valami konkurense Larának. A 2. rész is jó volt, bár az talán nem lett annyira eltalálva. De hogy oldalnézet... Pedig már kezdtem örülni...
10.
10.
9.
9.
Berencsit
pff.... én csak a BloddRayne-2-vel játszottam, de az nagyon bejöttt. kár hogy oldalnézetes lessz, így még csak ki se fogom próbálni. mintha telefonos játékot csinálnának....
8.
8.
kivenoko
Szerintem az oldalnézettel nagyon mellé fognak nyúlni... felcsillant a szemem, amikor megláttam a hírt, de láttam, hogy oldalnézetes lesz és így már nem is bánkódtam amiatt, hogy nem jön Pc-re... legalább is nem lett odaírva...
7.
7.
nero66
Biztos jó lesz, bár szerintem ezzel az oldalnézettel elveszik a brutalitását, mert nem lesz annyira kivehető most akkor levágta v letépte valaminek a fejét... véresnek biztos véres lesz, de ma már mi nem az??? :D Régen se a vér volt a lényeg - persze az is fontos kiegészítő ;D - hanem a brutális vágások és kivégzések, a félelmetes helyszinek!!! Azért mindenesetre várom!!!
6.
6.
Mortis
Az a két O, nekem mindig a dupla D-t idézi...

5.
5.
Motig
ha ilyen szépen rajzolt sötétes amerikai stílusú képregényes grafika lesz jöhet ha sima graf az is.
4.
4.
zoenn
Majd stíröljük akkor a combját.
3.
3.
Speper
Az első részével még ált. iskola info gépein játszottam :D:D:D
2.
2.
bledzer
A BloodRayne 1 nagy game volt:D a kettős nekem akkora nagy csalódás volt, hogy csak na...
1.
1.
bucsok
Jöhet!! Az eddigiek is jók voltak!! Bár azért inkább az első része felé hajlik a dicséret!! Komoly volt a nácikat szabdalni!! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...