Kiszivárgott Forza 4 gameplay előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 2.
  • Videó
Link másolása
Szinte minden előzetes spekulációt megerősít a frissen kiszivárgott profi Forza Motorsport 4 trailer - lesz kinectes head-tracking, az autós játékokban eddigi legjobb körülményeket kapjuk a kiválasztott verda megtekintésére, emellett a grafikát is érte nem kevés javulás. A Microsoft mentegetőzik.

Alapos fejfájást okozhatott a kiadó számára valamelyik belsős emberük áprilisi tréfája: tömény három percen át mozog a Forza 4, bemutatva számos olyan fícsört, melyek benne lesznek a játékban. Bár az első Youtube videót eltávolítatták a redmondiak, egyben meg is erősítették hitelességét: elmondásuk szerint ez egy olyan belsős, előzetes marketinganyag, melyet nem a nyilvánosság számára szántak. Pontosabban nem tükrözi azokat a szolgáltatásokat és funkciókat, amik a végleges Forza Motorsport 4-ben benne lesznek.

Mindenestre mi már ennyi mindennek is örülünk: teljesen megreformált közösségi rendszer, head-tracking, Kinect-támogatás. Pazar grafika és autófelhozatal.

40.
40.
Benics
Amit én várok már ,hogy legyen benne az eső és az éjszakai versenyzés !! De úgy látom ez megint csak elmarad... jelenleg boxon szerintem a Shift2 adja vissza a legjobban a versenyzés izgalmait. Hard- Elit irányítással pl egy Pore GT3 Brno vagy Hockenheim-ben állati jó quick módban 9 lap .Ja és a valós pályák listája messze felülmúlja az összes eddigi verseny játékokat. Íme : Brno,Pergusa,Monza,Lakeside,Brands Hatch,Catalunya,Dijon-Prenois,Spa,Zolder,Donington,Dubai,Ebisu,Hockenheim,Laguna Seca,Oschersleben,Bathurst,Nürburgring,Nordschleife,Road America,Silverstone,Suzuka,Irwindale,Willow Springs,Ezek csak a létező pályák ! Persze ezeknek még ugye van 2-3 rövidebb oda vissza változata, a fantasy pályákkal össz 93 !!. Nálam ezt kéne felül múlnia a FM4 nek .Szóval engem nem nyűgöznek le az ilyen render-elt autó bemutatók !! Nekem verseny kell !! Nem kiállítás ...
39.
39.
Ibanez78
#37: Nem lazsálással töltötték az igaz. Ellenben nem azzal kellett volna foglalkozniuk hogy 1000 autó legyen, hanem az hogy kevesebb, de mindegyik legyen rendesen kidolgozva, és a táj ne legyen sokkal sivárabb, mint a Forza 3-ban...Jó lenne ha a Forza sem az autók mennyiségére helyezné a hangsúlyt, hanem am inőségre. Már 300 autó is bőségesen elég, nem hogy 500, meg 1000...
38.
38.
amd33
#37: Hát pedig nagy részét szarral se töltötték nekem még mindig a forza 3 a szívem csücske, lehet nincs benne annyi kocsi de legalább mindegyikbe van belső nézet és normálisan meg vannak csinálva a motorhangok és driftelni fenomenális benne gt5 messze nem hozta azt amit vártam tőle forza 4 = királyság:D....
37.
37.
XDannyL
#32: Én is épp az imént hagytam félbe a GT5-öt, és minél többet játszok vele, annál inkább látom, hogy a fejlesztők nem lazsálással töltötték azt a pár évet míg a játék készült. Nehéz lesz a Forzának ezt felülmúlnia.
Már eleve az h több mint 1000 autó :O és van egy csomó pálya.
Persze mint minden játékban itt is előfordulnak kisebb hibák (van egy csomó autó, amihez nehéz hozzájutni. Résen kell lenni és figyelni a piacot. Jah és néha elakad a játék, mert nincs olyan autóm ami kéne a versenyhez és pénzem sincs, hogy 4milliókat költsek versenyautóra) de attól függetlenül nagyon jó időtöltés :P
36.
36.
Crazyman
#25: Azzal nem lesz gond. Bővítés:
http://www.gamestar.hu/bovitik-az-xbox-360-adathordozoinak-kapacitasat.html
35.
35.
Binder
#17: A YT-on a GT-ről is találsz iylen videót...magad lá csinálsz tőle...de attól még maga a játék nem ilyen. Majd ha megjelent, akkor meglátjuk mit tud...addig kár találgatni meg fikázni minden mást. Majd kiderül...:)
34.
34.
oven
Kar hogy nem lesz pc valtozat... pedig nagyon kár
33.
33.
oven
Huhh nagyon király! Már alig várom, hogy kijojjon! Remelem tenleg olyan lesz mint a videon. Sot inkabb jobb legyen! :D
32.
32.
p3ti
Uha , ez tetszetős ;) nagyon várom hogy mire lesz képes a GT5el szemben , azt nagyon imádtam , mai napig játszom :P
31.
31.
nex25
#30: egyetértek nekem az fm3 van meg és ugyanez a probléma !
30.
30.
simon 555
ez vicces.ugyan ez volt a FM3 és GT5 videoknál is,hogy "hú de szép" vagy "tiszta olyan mint az igazi" és megjelenéskor mind a 2-nél a legtobben elégedetlenek voltak valamivel....
ugyan ez lesz itt is.most hú de fasza amikor megjelenik meg az lesz,hogy "mekkora csalódás" meg,hogy "nem ezt vártam":D
29.
29.
.LnB
Most nagyon ki fogok tűnni a tömegből, de én nagy Forza rajnogó vagyok, anno többekközött ez miatt vettem én is Xbox360-at. És úgy általába az összes autós játékkal szoktam játszani, de a Forzát tartottam a legjobbnak a realitása miatt. De mostanába játszogatok Shift2-vel (sose gondoltam volna, hogy NFS-t valaha is újra kedvelni fogok), és igaz, hogy nem szimulátor de az a látvány szerintem sokkal szebb mint amit ebben a videóba láttam, és a belsőnézetről nem is beszélek. Leghet 100szor annyi poligon egy autó, de ami a leginkább szembetűnő ha játszol az a táj, a környezet interekciója, és ebben a videóban ebből nem sokat láttunk. Mondom ez úgy, hogy tényleg nagyon várom mert imádom Forzát de nekem túl sterilnek tűnt ezután a video után.
28.
28.
Apostol360
Ez téll nagyon durva :),3at már rongyosra játszottuk (az egyetlen kocsis game ami kicsit is felkeltette az érdeklődésem) és hát most a 4 :O.......
27.
27.
X360_FaNbOy
Majd jön a Sony válasza 6 év múlva. :)
26.
26.
vincze1211
bevallom, először azt hittem, hogy csak kábítás ez a hú de jó grafika, meg ilyesmik, de ezt a videót látva nem kamuztak.Nagyon komoly lesz a game.Hát idén ezt a game-et várom a legjobban.Ez brutálisan király lesz.
25.
25.
jookrisztian
Sziasztok.

Húúúú ez nagyon komoly lesz, a Forza mindig is a kedvenc autós játékom volt, és úgy látszik az is marad!!!
De vajon hány lemezen jelenik meg??? Mmert ahogy egyre szebb, és tartalmasabb játékok jönnek be kell látni, hogy szügség lenne a BluRay lemezekre a Microsoftnak!!!!
24.
24.
BTi
#23: tudom tudom csak arrafel irtam h tud fejlodni a grafika
ja vagyhogy neked van PS3 , okes akkor , mert azer PC-re kellesz ala vas az tuti :)
23.
23.
Porcupine Tool
#22: Az nem 360 exkluzív.Jön PS3-ra és PC-re is.
22.
22.
BTi
#13 , #18 : csak annyit mondok h Battlefield 3 :)
21.
21.
Crazyman
#18: Egy játékért? Hogyne vennék gépet. Én is így vettem az FM3 miatt. Kell az utánpótlás a csapatba! hehe

Esőt nem látok.
20.
20.
NECROSMOKE
Jól néz ki.Ezért vennék is egy boxot.
18.
18.
Porcupine Tool
Az első játék ami miatt sajnálom,hogy nincs X360-om is. De 1 játék miatt csak nem veszünk gépet...vagy mégis? Ja és ne bántsátok már szegény GT -t ,nagyon jó kis játék az. :)
17.
17.
Slik
hol van ehhez képest a Gran Turismo? azt a kúúú...
16.
16.
Berencsit
várós, nagyon várós. :D
15.
15.
xICEMANx
OMG... ez aztán nagyot fog szólni... Hihetetlen jól néz ki...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...