Kipróbálható a teljes MAG

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 2.
  • Letöltés
Link másolása
Korábban csak a PlayStation Plus előfizetők részesülhettek a Sony kegyéből, ám Észak-Amerikában már mindenki számára elérhető a MAG Trial, a heti szokásos PlayStation Store frissítés keretén belül. Lényegében a teljes verziós játékról van szó, de csak a nyolcadik szintig fejlődhetünk.

Ahhoz, hogy ki tudjuk próbálni az összes térképet, fegyvert, karakterképességet és játékmódot, csupán egy észak-amerikai Store regisztrációra van szükségünk, netán egy japánra. De akkor se csüggedjünk, ha csak európai accounttal rendelkezünk, hiszen ebben az esetben április 6-tól vethetjük bele magunkat a MAG kipróbálható verziójába.

A megjelenés óta szinte kicserélték a játékot, számos javítást végeztek a fejlesztők, lehetőségeink is jelentősen bővültek. Sokkal inkább van "lelke" a játéknak, mint a megjelenéskor. Akár 256-an is belevethetjük magunkat a mókába, ha nem félünk a zsúfoltságtól. Az egyetlen korlátozás, hogy egy karater csupán a 8. szintig fejlődhet, s egyéb extrákat is csak a teljes verzió megvásárlása után szerezhetünk be pénzért.

Mindazon PS3-tulajok, akik eddig még nem próbálták ki a MAG-ot, itt a legjobb lehetőség arra, hogy adjanak neki egy esélyt.

11.
11.
wigyory
Én kedvelem az efféle stilust, de most ez a game nekem nem ad elég lendületet, szóval meghagyom másnak a lehetőséget és elég lőszert kivánok hozzá! :)
10.
10.
NECROSMOKE
#9: Csak szerintem ez 1 ezt 1 darabig lehet használni.gondolom de nem vagyok biztos.
9.
9.
XDannyL
Még nem próbáltam... lusta vagyok letölteni :D
De majd idővel sor kerül rá :P
8.
8.
NECROSMOKE
Én kiprobáltam és bevallom jó az irányitása de nekem túl neháéz vagyis gyenge vagyok az FPS-ben.A KZ2 a sokkal jobban megy,de ezt is meg kell szokni persze...idővel belejön az ember :)
7.
7.
Noozi
full játékot 4000 ft ért alig tudtam eladni szerintem az egyik legrosszabb fps amit valaha toltam :D égyéni soc vélemény persze
5.
5.
renato999
kipróbáltam és nem rossz, csak pancser vagyok benne :D
4.
4.
Terawatt
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti az FPS-t, nem fog benne csalódni.
3.
3.
szogyenyi
Akik eddig még NEM próbálták ki, azoknak most itt az idő ;)
2.
2.
Berencsit
"Mindazon PS3 tulajok, akik eddig még próbálták ki a MAG-ot, itt a legjobb lehetőség arra, hogy adjanak neki egy esélyt." a nem szócskát kihagytad a még után. :) de egyébként jó game. kár hogy nincs ps3-mam. :(
1.
1.
SütiMester00
nekem nem tetszik ez a game
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...