Egymillió játékost várnak a Gears of War 3 bétájára

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár az Epic állítólag nem akar semmilyen rekordot megdönteni, de állítása szerint durván egymillió játékost vár a Gears of War harmadik részének multiplayer bétatesztjére. A szám első hallásra elképesztőnek tűnik, de ha belegondolunk, a Microsoft már összehozott ilyen kaliberű teszteléseket.

Rod Fergusson, a Gears of War 3 vezető producere szerint az Epic Games durván egymillió játékost vár a játék áprilisban kezdődő multiplayer bétatesztjére. Bár a bétával rengetegen játszhatnak majd, Fergusson azt is hozzátette: nekik nem céljuk az, hogy rekordokat döntsenek meg, és csak azt szeretnék elérni, hogy minél több adatot és tapasztalatot gyűjtsenek a próbaverzió során.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Gears of War 3 bétatesztje április 18-án veszi kezdetét, ám ekkor még csak azok férhetnek hozzá a korai verzióhoz, akik megvásárolták a Bulletstorm Epic Editionjét. A bétatesztre egyéb úton - például előrendeléssel - bejutó játékosok egy héttel később, április 25-én vethetik bele magukat a játékba.

A bétateszt dedikált szervereken fog futni, s kezdetben csak a Team Deathmatch mód lesz elérhető, négy pályával - ezek a Trashball, a Checkout, a Trenches és az Old Town neveket viselik. Később két másik játékmód - a Capture the Leader és a King of the Hill - is bemutatkozik, illetve az Epic további extra eseményeket is ígér a tesztelés végéig, május 15-ig.

A Microsoft egyébként is szereti megnyomni az általa kiadott exkluzív bétatesztjét: a Halo 3 például annak idején 800 ezer tesztelővel büszkélkedhetett, míg a Halo: Reachcsel becslések szerint 2-3 millióan játszottak.

11.
11.
McDuff
rám is számíthatnak!:D
10.
10.
Nekem valahogy nem jött be a játék multija...magát a single-t imádtam mindkét részben, de a multi nekem fura.
9.
9.
hakydakillah
8. akkor ezen a néven megtalálsz :-)
8.
8.
galbalazs87
@hakydakillah: Akkor majd találkozunk! :)
7.
7.
hakydakillah
Én köztük leszek :-) Ott feszít a Bulletstorm EE a polcomon, és az első perctől kezdve ott leszek a multin :-)
6.
6.
Berencsit
még mindig kivagyok egy kicsit akadva, hogy az első része kijött Pc-re a 2. már nem. pedig nagyon jó Game. ;) na de most akkor már tényleg muszáj beszerezni egy XBOX-ot. :D
5.
5.
Raidermeister
1# nem akarnak akkora fába vágni mint a homefront ;)
4.
4.
Apostol360
#3: lol mindenki szekszárdi :D ma 2 emberkét is találtam aki az. . .
3.
3.
Dark_Temptation
nah én csak ezért a játékért meg max a halo-ért vennék x360-at semmi másért...
2.
2.
tomi07
Nálam az év játéka tökmindegy mik fognak még kijönni az évben!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...