A Modern Warfare jogait szeretné West és Zampella

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 5.
  • Hír
Link másolása
A közelgő bírósági csatában az ex-Infinity Ward alapítótagok, Jason West és Vince Zampella nem kevesebbért mennek vérre az Activisionnel szemben, mint azért, hogy a Modern Warfare társtulajdonosai legyenek. Ha legyőzik volt munkáltatójukat, akkor a frencsájz jövőjébe ők is beleszólhatnak.

A Call of Duty-sorozat megálmodóinak ügyvédje nemrégiben a Gamespotnak adott interjút, melyben kifejtette, hogy tényleges vagy kártérítési büntetés helyett azt szeretnék kicsikarni az Activisiontől, hogy a duó részleges irányítást kapjon a Modern Warfare frencsájz felett. Ha a perben West és Zampella nyer, akkor bármikor új játékot fejleszthetnek a Modern Warfare univerzumában a Respawn Entertainment égisze alatt.

A hosszan tartó huzavona 2010 máciusában vette kezdetét, amikor az egész játékipar döbbenetére a két Infinity Ward alapítótag beperelte a kiadót, mivel azok állítólag jogellenesen bocsátották el őket. A Modern Warfare 2 után járó jogdíjak kifizetését is bojkottálta az Activision.

Bobby Kotick cége válaszul viszontperbe fogta Zampelláékat, azzal érvelve, hogy titokban szerződést kötöttek az EA-vel, és később megalapították a Respawn Entertainmentet.

A tárgyalás hamarosan kezdetét veszi, és valljuk be, tényleg ott van a legjobb helye a sorozatnak, akik az egészet kitalálták. Azaz Jason West és Vince Zampella kezében.

22.
22.
Giggsy
#20: Ezt most csak én nem értettem?
21.
21.
soap mactawish1982
hajrá!!!remélem letörlik mr. kotic arcáról azt a hülye vigyort!!vagy legalább szorongassák meg jól a tökét!!
20.
20.
Sakee
HA átmennek az activision-hoz akkor jöhet házon belül simán a Frostbite2 a DICE-tól. :) Csak a multis része maradjon meg a BO-hoz hasonlóan ,mert az a része igencsak ott van.
19.
19.
p020
Remélem is hogy megnyerik :)
18.
18.
frankek
nagyon helyes! az Activision meg mehet a..............
mondjuk annak idelyén nem kellet volna így szerződést kötni :S hogy tulajdon jog nagy része az Activisioné :S (nem vágom pontosan, de vmi ilyesmiről olvastam)
17.
17.
Moldren
Hajrá, hajrá! :D Mikor derül ki hogy megnyerték a pert?
16.
16.
X360_FaNbOy
#10: Neee!! Ez valami áprilisi faszság a jövőből. 2012ből.
15.
15.
randall13
Call of Duty alá frostbite... Pff... Na az lenne a Battlefield másolat.
14.
14.
Ghost16
Remélem meg is nyerik! :)
13.
13.
bsg09
#8: A WaW szerintem nagyon jó volt, fényévekkel jobban tetszett mint ez a BO.
12.
12.
adye
#11: Befagyna a pokol =D
11.
11.
Wackor
#10: Az de jó lenne :D
10.
10.
adye
"It's our pleasure to intruduce the Modern Warfare 3 from Respawn Entertainment and EA Games with ForstBite 3 game engine..."

-Vince Zampella April 2012
9.
9.
vytros
#7: Ott a pont.

Továbbá: a kép alatti bekezdésben gondolom az *március akart lenni és nem mácius :)
8.
8.
#7: Azért unalmas mert a másodlagos fejlesztők mindig tolnak egy időkitöltő cuccot, COD 3, WAW, BO, ami übermódon kijavítja a felhalmozódott hibákat, például a balanszot...gondoljunk csak a mindent vivő AK74u-ra amit csak egy nemrég érkezett patch enyhített picit...hónapokkal a megjelenést követően :)
Ha csak a fővonal lenne, COD 1-2, modern warfare senki sem pampogna!
7.
7.
randall13
Remélem NEM sikerül nekik! Legalább akkor kénytelenek lesznek valami újba fogni, mert valljuk be, a Call of Duty már kicsit unalmas.
6.
6.
Mortis
Szép, szép, csak sajna az igazságszolgáltatás nem mindig igazságos...
5.
5.
Skyer
Hajrá West & Zampella! Adjatok egy pofont annak a büdös koticknak!
4.
4.
Mathia$
Ha ez összejönne akkor biztos módukban állna rögtön összedobni egy komolyabb grafikus és fizikus motort!
3.
3.
Mathia$
Helyes! Az új kiadó meg az EA! :)
2.
2.
Na igen, számomra nagyon jó részek ezek az új modern warfare-ek, a treyarch a nyomába sem ér. De végülis nem a treyarch csinálja a készülő 3-at hanem egy új banda, a sledgehammer...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...