Creature Conflict weboldal

  • Írta: MaD
  • 2005. március 31.
  • Hír
Link másolása
Vígan és vállvetve várja látogatóit a mi kis magyar üdvöskénk, Creature Conflict hivatalos weboldala...

Vígan és vállvetve várja látogatóit a mi kis magyar üdvöskénk, Creature Conflict hivatalos weboldala, http://www.creatureconflict.net/ címen.

A Mithis Games csillaga a híres Worms sorozat lábnyomait követi, a cél lényegében ugyanaz, ezúttal viszont valós időben és teljes 3D-ben. Hörcsögökkel, majmokkal és más elvetemült elméjű, világuralomra törő állatokkal kell aprítanunk egymást a levesbe. A rajzfilmszerű hatásról az XIII-ben látott Cell shader teknika gondoskodik. Négy féle klán élére állhatunk, mindegyik 3+1 házikedvenccel kecsegtet. (Egy unlockolásra vár) A helyszínek nagyon ötletesek és szépen kidolgozottak. 16 különböző mini planétán folyik a kűzdelem, amit 2 perc alatt akár körbe is járhatunk. Mindegyik egyedi atmoszférával és időjárással bír. (Rakéták eltérítésében fontos szerepet játszik a szél!) A mi feladatunk, hogy összeválogassuk a csapatot, kiválasszuk a harcosainkat, majd elhelyezzük a csatamezőn. Amikor mindegyik játékos készen van eme művelettel, elkezdődik a csépelés. Komolyan át kell gondolnunk mit és milyen egységgel teszünk, ellenkező esetben hamar be leszünk darálva. Ha elhatároztuk magunkat, átvehetjük az irányítást, és harci pockunk kezébe nyomhatjuk a 60 valamelyik -feledat végrehajtásának legjobban megfelelő- fegyver egyikét. (tubifex golyószóró) Nem szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy időre megy a dolog és ha az utolsó homokszem is lepereg, akkor a következő player kerül sorra. (Persze van Free Shot Mode is ahol kiélhetjük magunkat és az idő megszünik létezni.) Néhol átformálhatjuk a terepet, mozgó platformokon ugrálhatunk, vagy éppen egy erőd menedékébe kucoroghatunk. A szingli kampány 12 + 4 rejtett küldit fog tartalmazni, egy jól kidolgozott sztorin átrepítve minket. Multi alap: Hot seat, LAN, Internet.

3.
3.
Myko Alto
Értelek én Ingen koma, persze, ennek így van hangulata...csak én nem érzem annyira! :( Ha majd kijön és tényleg megkapó lesz, majd jól toljuk, oklé? :D
2.
2.
InGen
Annak idején teszteltük ezt Baalint kollégával a Mithisnál, és hát mit mondjad :) Xbox elé beülve ketten valami iszonyat hangulatos poénos királyság, csomó utalással a Galaxis Útikalauzra :)



Ja és Myko te meg ne legyé ki a cell shaded szartól, mert ennek így van hangulata, olyan mint egy poénos rajzfilm. Egyébként meg ki lehet kapcsolni ezt az effektet :)
1.
1.
Myko Alto
Megnéztem a képeket...egész jópofának tűnik, bár én kivagyok ettől a cartoon cell-shaded szartól...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...