Dátumot kapott a The Sims 3: Generations

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Május legvégén kerül a boltokba a negyedik nagyobb kiegészítő korunk leghírhedtebb életszimulátorához, a The Sims 3-hoz. A Generationsben simjeink életútjának főbb állomásai bővülnek új, örömteli pillanatokkal, a gyerekkortól kezdve a zavaros kamaszkoron át egészen a felnőtté válásig.

Elsősorban új játékmeneti élményekre épít a The Sims 3: Generations. Gyerekkorban például elérhető lesz az emeletes ágy, és a rajongók már évek óta kérik a terjedelmes esküvők lebonyolításának lehetőségét is (amit persze a leány- és legénybúcsúk előznek meg), majd ahogy telik az idő, a középkorba lépő simek válságba kerülnek, végül előtérbe kerülnek az öregkorral járó vicces helyzetek.

A közösségi szellem ápolására is nagy hangsúlyt fektet az EA The Sims Studio-ja, a Generationsben debütált fícsör segítségével videóra vehetjük simjeink életének bármelyik szakaszát, hogy aztán az elkészült művet a Facebookon közzé tehessük, mindenki nagy örömére.

A The Sims 3: Generations május 31-én jelenik meg az Egyesült Államokban, június első napjaiban pedig Európában.

6.
6.
Lada1200
gyerekek, van akinek tetszik van akinek nem...
perpill én se csípem a játékot de a graf.ja is elég jó, de játszani nem játszottam..
Minden jót! :)
5.
5.
Mortis
Ez nem volt meg az alapjátékban? Na, ezért nem veszek Sims-et, többek között. :)
4.
4.
Apostol360
#3: én se csípem a gamet,sőt...pofátlanságnak tartom h ennyi lóvét húznak ki belőle,de hát istenem sokan a codról is ezt mondják,azt meg idámom....ahány konzol,annyi szokás.....
3.
3.
Gorre
Am meg egyáltalán maga a Sims mire jó? Hogy azok a fatökűek akiknek sose volt csajuk csinálhassanak maguknak egy "American Dream"-et?
Nagyon hamar unalomba fulladó és céltalan játék...
2.
2.
IceColdKillah
Senkit nem akarok megsérteni, DE ez azért már pofátlanság! Hány dlc is van már Sims 3-hoz?! Akkor már csináljanak belőle egy mmo-t.
1.
1.
dante92
Jól néz ki, nekem kéne :-). X360-ra is igazán kijöhetne már valami jó lemezes (nem b.zi DLC) formában egy tartalmas kiegészítő :-) (Gondolok itt pl. az időjárásra, új munkákra mint az Álomállások, egy ilyenre, állatokra, s ez mind egy lemezen!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...