Befutott a legújabb L.A. Noire gameplay trailer

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 8.
  • Videó
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a minap elérhetővé vált az L.A. Noire harmadik gameplay előzetese. A Rockstar látszólag semmit nem bízott a véletlenre, mindenre aprólékosan odafigyelt, hogy igazi filmhangulatot teremthessen. A megjelenés májusban várható, most pedig irány trailert nézni!

A filmes hangulatról árulkodik, hogy hamarosan egy filmfesztiválon is be fogják mutatni a játékot - kétségünk sincs afelől, hogy az ottani közönséget is meggyőzi majd a produktum. A történet, a zene és a sokadjára felemlegetett MotionScan lenyűgöző élményt ígérnek, s bár alapvetően nem fogják majd annyira a kezünket a készítők, mint az újabban agyonszkriptelt FPS-knél szokás, belemerülni még így is nagyon könnyű lesz a játékba.

Európába május 20-án érkezik az L.A. Noire, PS3-on és Xbox 360-on keressétek majd.

Köszi dante92!

16.
16.
dzsiádzsó
Befutott azért túlzás, már tegnap előtt megvolt...
15.
15.
aruha
#14: ott a pont:D és ahogy láttam vhol a térkép se kicsi Los Angelesnek.sőt,ha figyeltek az egyik trailerben látszik,h villamos is lesz:D sztem állat:D
14.
14.
sowsminimal
Gondolom a fejlesztőknek kompromisszumot kellett kötniük: mimika vs. környezet kidolgozottsága, mert együtt a kettőre valószínűleg nem lett volna elég erőforrás.
Aki meg fikázza, hogy ez egy "b" meg "zs" kategóriás filmnek is rossz lenne, annak biztosan jobban tetszik a " tátog, mint a harcsa és kétszer felhúzza a szemöldökét" mimika, amit a mai űbercsúcs játékokban láthatunk.
13.
13.
gamma
nem tudok semmit erről a game-ről de a grafika az emberek terén rendben van kivétel az autó az tényleg gyenge, de a tartalom a lényeg, a mafia 2 csillog villog de hol van az az első részhez, ezt meg majd meglátjuk, pont
12.
12.
Quent1n
Szerintem se a legjobb grafikailag, de azért hangulatos, tehát nálam ez nem akadály. A vidiben a legcsúnyább jelenetet 1:01 nél láttam ott a kocsi hát.... elég randa volt. :) De amúgy jó játék lesz ez nagyon! Lehet, hogy mondjuk a Mafia 2 szép de az első rész nyomába se ér. A grafika nem minden. :)
11.
11.
Gorre
#10: Mármint ez hármaskának és négyeskének szólt.
10.
10.
Gorre
Akár egy film, hihetetlen...
Am meg ez mi? Maffia? Esetleg Mafia...
9.
9.
Dresa
#8: Reméljük h a cucc tartalmilag, játékmenetileg rendbe lesz és akkor baj nem lehet...
Külföldi sajtó akik már próbálták, azt irják h vizuálisan a Rdr szintjén áll .. ami bíztató!
8.
8.
aruha
#7: igenigen,de az tényleg fura h vagy a videó minősége szar,vagy az emberek optimalizálása ennyire gagyi:S már csak az lesz bosszantó ha az autók vezetése is rossz..
7.
7.
Dresa
#6: Hát nem tudom de szerintem itt nem csak a mimika lesz előremutató, hanem a nyomozós játékmenet is! (ha minden az ígéretek szerint megy :)
De ez már tényleg csak ízlés kérdése..lehet sokan inkább csillogó grafikát akarnak, mint h tartalmat...
6.
6.
Hubert Cumberdale
Ez valami olyasmi, hogy feltalálták a spanyol viaszt(mimika), és mellécsaptak egy játékot gyorsba, mielőtt más is előrukkoll a dologgal. A Rockstar helyében ezt a gta 5-re hagytam volna. Szerintem még üzleti szempontból is jobban jártak volna, de hát ők az okosok. Ez is úgy fog járni, hogy megjelenés után egy hónappal már senkit sem fog férdekelni.
5.
5.
bitbandita
#4: Sürgősen írass fel egy erősebb szemüveget... "Ez valahol az első Maffia előtt van." LOL....
4.
4.
Hát a grafikán nem javítottak sajnos... Ez valahol az első Maffia előtt van. Másfelől hiába a méregdrága motion capture és mimika modellezés, az égész mégis olyan, mint valami Film+-os "b" kategóriás kényszermozi :( Ettől független, még a hangulat és a játékmenet lehet jó persze! Az biztos, hogy megjelenéskor nem költenék rá 10 ropit, de hát nem is kell, mert egyenlőre (?) nem jön pc-re :)
1.
1.
sherex
!!!!!!hú bakker de várom már!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...