A Comedy Central is beszáll a játékiparba

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Az MTV Networks tulajdonában lévő Comedy Central és a Spike TV is beleássa magát a játékiparba. Közös erővel hozták létre a 345 Games nevű játékfejlesztő csapatot, amely a tévécsatornák címei alapján fognak játékokat készíteni. Jön az Ugly Americans adaptáció, és kapunk egy új Deadliest Warriort is.

A Spike TV már járatos a játékvilágban: a Deadliest Warrior: The Game tavaly mutatkozott be a PlayStation Networkön és az Xbox Live-on, az MTV szerint durván 400 ezren töltötték le, ami nem is rossz eredmény. A szintén MTV Networks tulajdonban lévő Comedy Central viszont még viszonylag újonc ez a terepen, pedig számunkra ők az érdekesebbek, mert a cég rendelkezik hazai csatornával is.

Legújabb közös bejelentésük szerint az újonnan megalapított 345 Games a két csatorna címei alapján fog játékokat készíteni, amelyeket ráadásul nem csak online és plakátokon fognak hirdetni, hanem a tévéadókon is. Az ígéretek szerint természetesen más játékokról is szó lehet, az MTV szerint független partnereket is keresnek.

Az első címek közé a már említett Deadliest Warrior és az Ugly Americans (itthon Furcsa amcsik) tartoznak: mindkét játék 10 dolláros áron, a nyár folyamán jelenik meg a PlayStation Networkön és az Xbox Live-on. A Deadliest Warrior: Legends egy verekedős játék lesz, amely júliusban érkezik, míg az Ugly Americans: Apocalypsegeddon augusztusban jön, és egy oldalnézetes lövöldözős cuccnak mondják.

10.
10.
Binder
#5: Nekem is pont ez volt az első gondolatom. :)
9.
9.
Binder
Az Ugly Americans-ból többet is ki lehetne hozni mint egy oldalnézetes lövöldözős...sokkal több van benne...elég beteg cucc...:)
8.
8.
viC88
csak nekem tetszik ez a kép amit kitettek? xD
7.
7.
Mortis
#5: Ott aztán durvábbak is lennének, mint a behajtós melók. :D

Egyébként nagyon jó ötlet. Van elég marhulós, játéknak való baromság azon az adón.
6.
6.
Raidermeister
5.
5.
PcSanyko
De jó lenne egy Susogós Mackók játék..:D XD ..............Bárcsak................ :D
2.
2.
Tacskoexe
Na, azért egy Ugly Americans játékra tényleg kíváncsi lennék XD
1.
1.
adriano28
majd meglássuk a dolgokat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...