Mától olcsóbban kapható a PSP Európában

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 8.
  • Akció
Link másolása
A Sony bejelentette, hogy mától olcsóbban vásárolható meg a PlayStation Portable egész Európában. Az árcsökkentésre lehetett számítani, már csak az volt a kérdés, hogy mikor lépi ezt meg a konzolgyártó: ősszel jön az NGP, ráadásul a Nintendo már beerősített a 3DS-szel.

A Sony bejelentése szerint mától a szokásos 169 eurós ár helyett 129 euróért vásárolható meg a PSP, ami 24 százalékos árcsökkentést jelen. A bejelentés várható volt, ez már a következő generáció előszele: a Nintendo 3DS már megjelent, az NGP pedig ősszel kerül boltokba, így tulajdonképpen számítottunk rá, hogy a Sony előbb-utóbb kezd valamit a PSP-vel, hogy kipréseljen még "néhány" eladott darabot belőle.

A konzolgyártó emellett bejelentette, hogy a Music Unlimited szolgáltatás a jövő héten, április 14-én rajtol el a PSP-n. Az, hogy erre sor kerül, eddig sem volt titok, elvégre már a múlt héten is hallottunk róla, akkor viszont még nem árult el pontos dátumot a vállalat. A Music Unlimited egy felhő alapú digitális zeneszolgáltatás, melynek keretében több millió dalhoz férhetünk hozzá némi pénzmagért cserébe, ráadásul a PS3-as hozzáférésünkkel is szinkronizálhatjuk a hozzáférésünket a lehető legteljesebb élmény érdekében.

15.
15.
Yonny
De hol 129€ a PSP? mert 576-ba még mindig 50.000 körüliek a konzolok
14.
14.
a3a
#8: Hát igen... én annó a 3000emet vettem ennyiért, kb 2 hónappal a megjelenés után. Csak tudni kell keresni és a dolláros árral is számolhatsz.
13.
13.
NECROSMOKE
Na akkor a SLIM-em mellé veszek 1 3000-t is :)
12.
12.
Mortis
Lemehetne 100 alá, én azt mondom.
11.
11.
Speper
Lassan az okostelefonok is efféle játékokra lesznek képesek :D Szerintem ha egy kicsit vár az ember elmosódik a határ egy újfajta telefon, és egy kézikonzol között.... iPhone-ra is amilyen grafikájú játékot kidobtak... és a 2 magos telok csak most jönnek :D
9.
9.
Daca
hát igen-igen....fura is volt h csak 26000
6.
6.
Nathan
menyi lesz az ára mert lehet h veszek egyet?????????
5.
5.
milerik
ne is mond 60k . . .anno 2007 ben , 3 évig jól is bírta az aksi, más baja nincs is.
3.
3.
Split
Alapból is ennyiért kellene adni a kütyüt, és akkor maradna pénz játékra is! :D
2.
2.
Zauder
Tetszenek a clouding alapú szolgáltatások. Remélem még több érkezik a Sonytól.
1.
1.
kivenoko
Na akkor a nyáron be is ruházok egyre :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...