Újabb Portal 2 képek, itt az első képregény is

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 10.
  • Videó
Link másolása
Két hét múlva érkezik a Portal folytatása, és a Valve látszólag ráerősített a marketingre is. Nem csak tonnányi új screenshotot kaptunk, hanem elindult egy új képregénysorozat is, amely az első és a második játék közötti történéseket meséli el - az első epizód már megtekinthető, ráadásul ingyenesen.

Míg az első Portal szinte fű alatt, az Orange Box részeként mutatkozott be, addig a második játékot már teljes értékű címként kezeli a Valve. A kiadó-fejlesztőcég számtalanszor hangoztatta ezt, s ez a projekt marketingkampányán is érződik: a vállalat saját maga készíti a Portal 2 tévéreklámjait, folyamatos trailer- és screenshotáradatot zúdít a rajongókra, és most egy új képregénysorozat is elindult, amely a folytatás előzményeit meséli el.

A Rab Lat alcímet viselő sorozaton a Valve saját művészei, Andrea Wicklund és Michael Avon Oeming dolgoznak, az első epizódot az IGN-en olvashatjátok el. Érdekesség, hogy a képregény egyik főszereplője egy eddig sosem látott karakter lesz, aki révén még jobban megismerhetjük az Aperture Science háttértörténetét. A következő rész hétfőn érkezik, addig nézzétek meg a galériánkban az új screenshotokat!

Köszi daenath!

13.
13.
Berencsit
12.
12.
Rapid
Ja, azt meg elfelejtettem, hogy a képregény első része pénteken vagy hogy jött ki, a második része meg ma jön. :)
11.
11.
Rapid
#5: Steam-en előrendelve 34,19€ és kapsz mellé egy Portal 1-et ingyér'. Én már beruháztam rá és az 1-hez kijött összes mod-ot is végigtoltam. Mocskosul várom a jövő hetet. :D A 2. rész a 18-i héten jelenik meg. Pontos dátum nincs.
10.
10.
Rapid
Az ugye nem gond, hogy a képregény címe nem "Rab Lat", hanem "Lab Rat"! :D
8.
8.
Optimus Prime
Még nem olvastam, de itt a képregény jobb és nagyobb minőségben, valamint letölthető PDF formátumban+háttérképek:
http://www.thinkwithportals.com/comic/

Valaki nem tudja a demó mikor jön, ha jön?
7.
7.
M3rcy
14. képen van egy Gravity Gun, meg HEV töltőállomás a falon :D
6.
6.
SütiMester00
nem akarok kukacoskodni de elírtátok a Lab Rat-et Lab Lat-re :3
5.
5.
SütiMester00
én szívesen megvenném csak félek 12 rúgót fizetni érte. ha ez is olyan rövid lesz mint az elődje akkor max 3000 huf vagy ezt is pack-ban kiadni.
4.
4.
wigyory
Én is várom a folytatást, kiváncsi vagyok hogy mit hoztak össze a következő részben.
3.
3.
Dresa
Kíváncsi leszek a hosszúságára, az első igen rövid de számtalanszor újrajátszható volt, itt egy kicsit hosszabb és tartalmasabbra számítok, és mivel h Valve úgy sem fogok csalódni benne...
2.
2.
Beau
Az év egyik legjobban várt játéka nálam.
1.
1.
waynerooney108
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...