Távirányítós autó a DiRT 3 gyűjtői változatában

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabban a kiadók nem érik be egyszerű gyűjtői változattal, összeraknak inkább egy fanatikusoknak szánt csomagot is, amelyek közös jellemzője, hogy nem csak baromi drágák, de általában valami extravagáns kütyüt is adnak hozzájuk, hogy a derék gamernek legyen mire elköltenie a pénzét.

Ilyen csomag lesz a GameStopnál feltűnt DiRT 3-pakk is, s bár még nem tudni, hogy hivatalos gyűjtői változatról vagy az áruházlánc saját akciójáról van szó, az biztos, hogy érdemes legalább említést tenni róla.

A 300 dolláros változat érdekessége, hogy a vásárló nem csak a játékot kapja meg, hanem egy távirányítós autót is, amit Ken Block Ford Fiestájáról mintáztak. A járgány összkerék meghajtású és vízálló, szóval elvileg arra is alkalmas, hogy a kerti pocsolyák között randalírozzunk vele.

A DiRT 3 május 24-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, s bár állítólag a fejlesztők ezúttal igyekeztek a raliélményre koncentrálni, azért kapunk majd némi tartalmi extrát is. A Rock, Paper, Shotgun hétvégi jelentése szerint a játékban három parti üzemmód is szerepel.

Az Invasionben kartonpapírból készült szörnyeket kell elütnünk, hogy megóvjuk egy szintén kartonpapírból épült várost, az Outbreakben az nyer, aki utolsóként megússza, hogy a többiek ütközéssel átadjanak neki egy fertőzést, míg a Transporter egyfajta Capture the Flag mód, ahol a zászló véletlenszerűen bukkan fel a pályán.

24.
24.
lackosor6
Remélem a torrent verzióhoz legalább adnak egy peg képet a Fiestáról! :D

Persze torrentezni nem helyes! Pfújjjj
23.
23.
wigyory
17#. Nekem 1szer volt 1 k.csög szomszédom, aki az éjszaka közepén illuminált állapotban énekelni kezdett.Másnap szoltam a dolog miatt.de tagadta, erre én élelmes emberke készitettem 1 emlékezetes meglepetést a számára.Az utcán önfeláldozós kutya gazdik nem szedik fel a cuccot az ölebük nagydolga után-én ezt egy papir tasakban megtettem....othon az emberek mezitláb, vagy papucsban vannak,a kis csomagot a tisztelt szomszéd lábtörlőjére raktam-és a tasakot meg gyújtottam az ajtaja előtt és csengettem. Kijött és mivel égett eltaposta-de MEZITLÁB volt-és jól átjárta a friss kutyus ürülék a talpát. Szentségelt rendesen, azóta se tudja hogy ki volt az ajándékozó- de már nem énekel...!
22.
22.
wigyory
Ezzel megint fognak 1pár "őrült" példányt, aki nem sajnálja a zsét ezekért a játékokért.Na gyorsul vele, előbb utóbb sikerül lezúzni-lehet ledobni a külső 'héjjat'.
Majd csupasz alváz+merevitő+motor és egyebek-ez mind megmard a 60-rugóból a mit beleinvesztál az autóba. NEM BÁNTÁSKÉNT IRTAM, SOK SIKERT HOZZÁ!
18.
18.
Apostol360
cod 7 gyűjtői kiadása nagyon jó :),vágjátok az a kamerás kocsi húú :D
13.
13.
Qka19
Én megveszem, nekem nagyon bejön ez a kis autó és tényleg a fanoknak mindegy.
7.
7.
bsg09
Inkább már jelenne meg.
5.
5.
Raidermeister
#4 LOL ez tényleg nem rossz de akk se ehhez venném meg hanem inkább vennék egy másmilyent mondjuk egy 67-es Dodge Challangert ;)
4.
4.
fojesz
pedig a távirányítós autók király cuccok: http://www.youtube.com/watch?v=H8Zbv1Bx2uo
3.
3.
Raidermeister
ha fanatikus lennék se adnék ennyi pénzt egy ilyen kiadásért
1.
1.
izomkukac
nem hiszem, hogy 300 dollárt megérne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...