Resistance 3 demó csak a PlayStation Plusszon

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 11.
  • Letöltés
Link másolása
Ugyan a Resistance 3 kipróbálható falatkája - mely a többjátékos üzemmódba enged betekintést - egyszerre jelenik meg Amerikában és Európában, és kizárólag a fizetős PlayStation Plus felhasználói számára lesz elérhető. Erről a hivatalos PlayStation Blog számolt be a minap.

Két úton juthatunk hozzá a Resistance 3 többjátékos kipróbálható verziójához. Az egyik lehetőség, hogy ha megvásároljuk a SOCOM 4-et. A Special Forces alcímre hallgató taktikai shooter dobozában találhatjuk ugyanis az a kulcsot, amivel a demó működésre bírható.

A PAL-régió játékosai máskülönben úgy bújhatnak bele az emberek és a kimérák bőrébe, ha rendelkeznek prémium PlayStation Network hozzáféréssel, pontosan ugyanabban az időben, amikor amerikai társaik.

A demó kijöveteléről még nincs további információnk, annyi biztos, hogy a hónap végén megjelenő SOCOM 4 boltokba kerülése után nyílik lehetőség a letöltésére. A Sony megígérte, hogy az időpontot időben leleplezi.

22.
22.
Neo1989
Vedd meg a teljeset azt csá aki kivitte az első kettőt annál ez is tuti meg lesz :)
21.
21.
wigyory
Ez nem semmi, nagyon várós ez a game is! Már lehetne szeptember-csak a megjelenési időpont miatt! A teljes game-t veszem meg!
20.
20.
hegyomlás78
#15: ajándék lónak ne nézd a fogát!!!
19.
19.
Laykray
És nem is értem, hogy miért savazza le mindenki a MAG-ot ami egyébként tök jó játék.
A respawnel vannak gondok az igaz és a grafika sem a legjobb, de nagyon élvezetes csapatban harcolni és éleszteni a társaidat, fegyverből sincs sok, de ami van az pont elég, azonkívűl ott a sok ruha, taposóbomba, szívdobbanás érzékelő, bombaérzékelő...stb.
Ja és akinek megvan vagy most kezdte és még nemjött rá akkor fejlődsz a leggyorsabban és kapod a legtöbb pénzt, ha sokat élesztesz, szóval érdemes a medicre rakni.
Csak ennyi volt a mondandóm, bocsi, ha hosszú voltam.
18.
18.
Laykray
PSfanboy: Nem tudom, hogy honnan veszed, hogy 11 vagy 12 szint van, mert a játékban ott rohangálnak körülötted a 60-70-es szintű emberek. És még több is van nekem elhiheted, mert nekem megvan.
17.
17.
Apostol360
#15: ingyen dolognak nincs ára,azt nehéz lenne nézni LOL :D,am sztem se vmi jó ha mások jobb cuccba szaladgálnak,engem még codba is nagyon zavar...most van lvl 33 és már idegbajt kapok mire meglesz az AK
16.
16.
#13: szívesen, csak szedd le, kb 4,5 GB.
15.
15.
#14: Igazad van, de legalább ingyen van. Ingyen lónak ne nézd az árát vagy fogát, vagy hogy is van ez a közmondás.
14.
14.
NECROSMOKE
#12: De ugy semmi élvezet.Akkor jó ha teljesen fel viszed a levelt.Ugy kapsz meg minden páncélt meg fegyót.
13.
13.
shatterhand
12.
12.
#7: Ez is igaz, de nekem bőven elég a level 8!
11.
11.
#10: Így van! A tied az egész game, de csak a 8-ik szintig fejlődhetsz fel (gondolom több fegyver, páncél, stb a magasabb szintekben.)

Ha jól tudom 11 vagy 12 szint van. Így ezért nem fogom megvenni a teljes game-et!
10.
10.
shatterhand
#4: lehet rosszul tudom, de a MAG demó csak 8as szintig van.
Igaz nemtom ez mit jelent. Együtt játszok rendesen a többiekkel csak max 8as szinten vagy mi?
9.
9.
mnmn1
YES YES YES
IGEN IGEN IGEN
8.
8.
NECROSMOKE
YES,YES,YES akkor én már csak a megjelenési időt várom.1et Chimérázak
7.
7.
NECROSMOKE
#4: Csak meg kell vedd a MAG-ot ha max levelre vágysz.Alapjába az is csak demó.
6.
6.
Dark_Temptation
5.
5.
danez11
basszus, ilyenkor lennék plusszos.... nem fogom kibírni szeptemberig, de ugyis kiadják majd a sima felhasználóknak(remélem), mint a killzone3-at
4.
4.
#1: Én is ideg voltam a MK9 demo esetén, pedig csak várnom kellett 1-2 hetet, és kijött a MINUSZOSOKNAK is a demo. Sőt most fent a Socom 4 beta teszt, és ingyen fent van a teljes MAG játék. Úgyhogy van mivel játszani.
3.
3.
keiji maeda
csak ismételni tudom magam :D ehez a játékhoz nem kell demó :)
2.
2.
Apostol360
#1: ingyen töltheted le....az h fizetni kell a plusszért az csak egy dolog...
1.
1.
Folti90
Akkora genyóság, hogy csak plusszon van. A Mortal-ra is vártam, hogy végre csaphassam a demót, aztán mondják/látom, hogy csak plusszon van, ezért baromira nem fogok előfizetni!!! Amúgy nekem a demó azt foglalja magában, hogy a gamerek ingyér letöltik, kiprobálják, aztán rákapnak és húznak a megjelenés napján megvenni!! Mert vannak olyan gamek amik teljes rétegeket hagynak hidegen, de a demót leszedik mert hangsúlyozom ingyé van, és ha jó rá tudnak kapni elég rendesen!! De lehet hogy ezt csak én gondolom így!!! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...