Hivatalos: májusban jön az új Black Ops DLC

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 12.
  • Letöltés
Link másolása
Az Activision és a Microsoft hivatalosan is bejelentette a Call of Duty: Black Ops második letölthető pályacsomagját, amely az Escalation alcímet viseli. A DLC a korábbi pletykáknak megfelelően májusban jelenik meg, s természetesen először csak Xbox 360-ra lesz elérhető.

Korábban a Game.com ausztráliai részlege szellőztette meg a DLC létezését, és bár a látványos hirdetés némi plusz tartalmat engedett sejteni, a mostani bejelentés nem utal arra, hogy a csomag több lenne egy átlagos map packnél.

 

Az Activision és a Microsoft bejelentése szerint a Call of Duty: Black Ops Escalation című kiegészítője május 3-án érkezik az Xbox Live-ra, s bár a többi verzióról és az árról nem esett szó, az valószínűsíthető, hogy a First Strike-hoz hasonlóan egy-másfél hónapot kell várni a PC-s és PS3-as változatokra, és 1200 Microsoft Pontot, illetve 15 dollárt kell kipengetni értük.

A csomagban öt új pálya kap helyet: a Hotel egy kubai szálloda tetején, a Zoo egy szovjet állatkertben, a Convoy egy szétlőtt amerikai konvojnál, a Stockpile pedig egy titkos létesítménynek otthont adó orosz városban játszódik. A bejelentés szerint a zombimód is bővül egy új térképpel: a Call of the Dead állítólag egyedi élményt ígér, de az már nem derült ki, hogy ez mit takar.

6.
6.
bencus13
ja az e-mail cimem bencus13@citromail.hu
5.
5.
bencus13
srácok nem tudjátok véletlenül a Black Ops zombi módhoz a minigun kódját? ha meg mondanátok aszt meg köszöném!!!!!:)
3.
3.
SütiMester00
hát nem is tudom. inkább majd a fallout new vegas dlc-ire költöm majd az ms pontjaimat.
1.
1.
LtGlove
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...