Jön a Super Street Fighter IV: Arcade Edition

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy azt sejteni lehetett, bővített kiadást kap a Super Street Fighter IV. Az Arcade Edition letölthető és dobozos formában is elérhető lesz, ráadásul az utóbbi változat még PC-re is megjelenik. A Capcom ezzel lazán kipipálhatta a számítógépes Super Street Fighter IV kérdését is.

A Capcom hivatalosan is bejelentette a Super Street Fighter IV: Arcade Editiont. Az új, bővített kiadás DLC-ként és dobozos címként is elérhető lesz: míg előbbi június 7-én jelenik meg a PSN-en és az Xbox Live-on 15 dolláros, illetve 1200 Microsoft Pontos áron, addig utóbbi június 24-én mutatkozhat be. Újdonság, hogy bár a Super Street Fighter IV nem készült el PC-re, az új változat júliusban már számítógépen is tiszteletét teszi.

Az Arcade Edition négy új harcossal - Yun, Yang, Evil Ryu és Oni - bővíti a játék karakterlistáját, de a teljes játékokban (a DLC nyilvánvalóan csak az újdonságokat fogja tartalmazni) a régi, közkedvelt ismerősök is visszatérnek, ráadásul mindegyikükkel játszhatunk már a kezdetektől fogva. A Capcom ígéretei szerint a játékmeneten finomítottak egy picit, és alaposan felturbózták a replay lehetőségeket is.

Köszi daenath!

7.
7.
Necreon
#1: Nyugodtan megveheted, mert boxra ez egy kiegészítő, azaz DLC-ként funkcionál. Ettől függetlenül persze lesz dobozos relase, 40 dollárért, szóval ha tudsz olcsón venni SSFIV-t akkor jobban megéri DLC-ként ráépíteni az AE-t.

Egyébként PC-re első napi vétel lesz, 2 éve játszom szinte napi rendszerességgel az alapjátékkal, szinte sírva nézem ahogy 1 éve játsszanak mások konzolon az SSFIV-vel... végre felzárkózhatunk mi, PC-sek is.
6.
6.
Mortis
#3: Hát igen. A józan ész felett győz a szenvedély. :D
3.
3.
Tacskoexe
Szerintem irtózat pofátlanság újra kiadni és pénzt kérni 4 új karakterért, meg egy nyomorult replay funkcióért...
Főleg azért idegesít, mert tudom mekkora Street Fighter buzi vagyok, és így tuti leszek akkora barom, hogy megint pénzt adok ki érte... -_-
2.
2.
sanyi80
na vegre egy remek hir es mi is kapunk pc-sek valamit a Capcom-tol . Az ilyen stilusu jatekok amugy is ritka mint a feher hollo pc-n.
1.
1.
deviques
Na, még jó, hogy nem vettem meg a sima Super Street Fighter IV-et, már akkor is felidegesítettem magam, mikor az első kiadást megvettem és rá egy hétre megjelent a Super. Ezt most megvárom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...