Folytatódik az Army of Two

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 16.
  • Pletyka
Link másolása
Ismét az EA álláshirdetéseiből szemezgetve értesülhetünk arról, hogy a Visceral Games montreali részlege munkatársakat keres legújabb fejlesztésükhöz, mely minden jel szerint az Army of Two frencsájz újabb darabja lesz. Ezek szerint a Dead Space 2-t elkövető csapat lesz a felbujtó.

A kiadó állásajánlata szerint a környezeti elemekért felelős művészt és vezető producert keresnek egy új AAA-s címhez. A munkakör részletei azt sugallják, hogy a szerencsés pályázónak szorosan együtt kell működnie a Visceral montreali, Los Angeles-i, shanghaji, valamint melbourne-i részlegével.

A kanadai bázis egyébként a leghíresebb és legelismertebb a stúdión belül, mind a kritikusok, mind pedig a vásárlók körében nagy népszerűségnek örvendett a Dead Space 2, de igen szép, milliós eladásokat produkált az Army of Two első két része is.

Salem és Eliott, a két mókagyáros zsoldos legutóbb Kínában tett rendet, úgy látszik, nem vonultak nyugállományba, minden jel szerint visszatérnek egy harmadik kooperáció erejéig is. Várjuk a további konkrétumokat!

13.
13.
AnimeWarlord
A 40th Day az nem a 2. rész volt vagy tévednék?
12.
12.
Hardy
AOT egy jó játék volt mindig az első részt végig vittem a másodikat sajnos még kipróbálni se tudtam. De megszerzem és végigviszem mielőtt kijön a harmadik rész.
10.
10.
vincze1211
Nekem a 2 az csalódás volt az egyhez képest.Az egybe sok volt az egyedi dolog, amivel más játékokba még nem találkoztam.De a 2 az már nem hozta az első rész nyújtotta élményt.Legalábbis nekem nem.Fura volt a kamera, a helyszín se volt a legjobb, a kinézet viszont tetszett.És ami még nem nyerte el a tetszésemet az a csapattárs inteligenciája.Olyan hülye helyzetekbe tudott kerülni, hogy az elképesztő.Ami kifejezetten idegesített, hogy néha kilökdösött a fedezék mögül meg amikor ok nélkül kifutott a golyók elé és nekem kellett volna megmentenem.De az elgondolás jó és ha visszatérnek oda, ahol az 1. részt elkezdték, akkor jó játék lesz.
9.
9.
biolencse
#5: Tudod, mit jelent az a szó, hogy "várandós"???
Olvass utána szerintem.
8.
8.
biolencse
Az első rész zseniális volt a gyermekbetegségei ellenére is. Imádtam. A másodikról ezt már nem mondhatom el. Még mindig nem értem a végére, pedig már tök rég vettem. Szép, de unalmas.
7.
7.
Mortis
A 2. rész elindult egy úton, amiből egy nagyon ütős, viszonylag egyedi, akciódús, mégsem monoton játékot lehetne kihozni. :)
6.
6.
Apostol360
hát én toltam a 2őt...marha élethű,amikor a kevlárba öltözött csávónak a "csoda hiper üveggel " védik az arcát (közbe az arca feléig nem ér) én meg sorozom,gránátozom...az arca közepét lövöm :D azt semmi...
5.
5.
gucho
nagyon szerettem a 2. részt, főleg coopban, várandós
4.
4.
FU€GO
Nekem mind a két rész tetszett.Várom és remélem megüti a mércét! ;)
3.
3.
Slik
A 2. rész tényleg nem volt olyan jó mint az 1
2.
2.
Folti90
Az első rész nagyon hangulatos volt, a második már kevésbé, aVisceral meg nem árthat a címnek:) Nagyon várom mit hoznak ki!!!
1.
1.
Shadowsomi
Pfúúúú de jó lenne :D Imádtam mind a két részt amik eddig kijöttek!! Szóval várom szeretettel öcsémmel karöltve az új részt, a másik kettőt igen hamar végignyomtuk :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...