Nem jelent meg idő előtt a Portal 2

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A leleményes kódfejtők minden próbálkozása és a Steamen lévő visszaszámláló óra lejárta ellenére mégsem vált játszhatóvá tegnap este a Portal 2. A Valve feszültséget keltő puzzle-feladványa sem arra utalt, hogy idő előtt játszhatunk fejtörő FPS-sel, mindössze egy új steames akciót harangozott be.

Ahelyett, hogy a felspanolt játékosok elsőként bejelentkezhetnének a GlaDos@Home rendszerébe, mindössze a Portal 2 innovációjához köthető indie-játék csomagot vásárolhatnak meg kedvezményesen.

Ha van elég "processzorerőd", akkor a Portal 2 mellett beszerezhető 13 apró, független játék, olyanok, mint a Super Meat Boy, a Bit.Trip Beat és az Audiosurf, ám a Valve sikervárományosa egyelőre várat magára, pontosan jövő hét keddig, azaz április 19-ig. Ha a PS3-as verzió mellett döntesz, akkor szemtanúja lehetsz a Steam debütálásának a Sony konzolján, valamint kapsz egy grátisz PC-s Portal 2 kódot is.

Az már mellékes, hogy a népszerű torrentoldalakra már kiszivárgott a játék Xbox 360-as és PS3-as verziója...

10.
10.
Rapid
A Valve ARG-ben továbbra is vannak megfejtetlen nyomok. Egyre többen kezdik hinni, hogy nem csak Portal 2-vel kapcsolatos az egész, hanem valamiféle HL bejelentés is lesz a végkifejletben
9.
9.
Optimus Prime
#8: A hír kicsit aszinkronban van a jelenlegi helyzettel. Ugyanis még megy a számláló és a játékok is "számolóban". Nekem a Defense Grid van meg és abba kerül két új pálya, Portal 2 theme-ban még Glados is benne van. Egyébként a számláló:
http://www.aperturescience.com/glados@home/
8.
8.
pramoewn
Köszönjük GK :D
(Az utolsó 2 mondat kivételével minden hülyeség a cikkben)
(Bár gondolom ki leszek moderálva)
7.
7.
vytros
A Valva azt mondja ha elég sok játékos játszik ezekkel a játékokkal, akkor a játék megjelenhet idő előtt. Na ja, de ha nem jön össze akkor csak ők szedték meg magukat pénzzel.
6.
6.
Matt8888
pff ne szólj szám nem fáj fejem
5.
5.
kivenoko
Láttam XboX360-ra már kint van :\ -.-'''''
4.
4.
Robbie17
#3: Leszedni letudja de elindítani nem PS3on :D
3.
3.
Split
Még kész szerencse, hogy konzolon nincs warez, így hiába került fel a netre a játék, nem lesz aki letöltse... ugye?!

Mellesleg, hogy a hírez is hozzászóljak, vicces, ahogy a Valve kihasználja a rajongók türelmetlenségét marketingcélokra! :D
2.
2.
Robbie17
XD hát PS3as kilopott Portal2vel semmire se mennek mert már 3.60as kulcsot használja ahhoz meg kéne a 3.60nak a kulcsa ami nincs meg ...xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...