Ma indul a Gears of War 3 béta

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 18.
  • Hír
Link másolása
Ugyan a szaksajtó néhány szerencsés munkatársa már javában tolhatja az Epic Games újabb csodájának bétatesztjét, a nagyközönség számára az csak ma reggel rajtol el. Kik vághatnak bele? Naná, hogy a Bulletstorm Epic Editionjének tulajdonosai - erősítette meg Rod Fergusson a fejlesztők színeiben.

A szerverek indulása után 310 perccel vethetik bele magukat a Bulletstorm prémium kiadása mellett döntők a Gears of War 3 multiplayer bétájába. Ez amerikai idő szerint reggel 5 órakor következett be, erről az információról a béta hivatalos Twitter-feedjéből értesülhettünk.

A Bulletstorm-tulajoknak elsőként be kell helyezniük a játék lemezét, minekután - éles Live kapcsolat esetében - kapniuk kell egy 88 MB-os frissítést, ami után jön a béta tényleges kliense 500 MB-on terpeszkedve. Ha a frissítés nem jelenne meg automatikusan, nem kell kétségbeesni - Fergusson szerint ez nem egyszerre zajlik majd az eltérő régiókban, kell egy kis idő, mire mindenhol megjelenik a frissítés.

Akik a GameStopnál előrendelték a Gears of War 3-at, számukra április 25-én indul a buli. A béta egyébként május 15-én ér véget, tehát szűk egy hónapig nyerhetünk betekintést a játék multiplayerébe. A végleges verzió szeptember 20-án jelenik meg.

8.
8.
ChainGun112
ajánlom hogy baszott jo legyen a game ha már ennyit kell rá várni...
7.
7.
Folti90
#4: Én is a youtube előtt fogok irigykedni és csodálkozni!!!
6.
6.
Apostol360
5.
5.
dzsiádzsó
Ez a cikk hatalmas nyelvtani gondokkal küzd, lehet néhány embernek le kéne tenni az írásról, még akkor is ha csak ide írogat és ide amúgy se számít...
4.
4.
K/G.
A betáról lemaradtam, de most már legalább tele lesz a youtube gameplay felvételekkel. Majd ott csorgatom a nyálam.
3.
3.
hakydakillah
Engem este tutira megtaláltok, megy majd a mészárlás ezerrel :-D Majd írok valami beszámolót holnap :-)
2.
2.
Scoo
Nem lesz ebben hiba. Eddig is kiemelkedő volt a multi és a single is.
1.
1.
xICEMANx
Remélem a GOW3-nak sem tesz be a multi... eddig nagyon jól megfértek egymás mellett... az EPIC-nek csak van annyi esze hogy a storyra ügyeljenek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...