Uncharted 3 - újabb multiplayer infók

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 18.
  • Hír
Link másolása
A Naughty Dog külön bejáratú rendezvényén mutatta be az Uncharted 3-at, és újabb tudnivalókat tett közzé a többjátékos üzemmódról. Ami már biztos, hogy lesz osztott képernyős üzemmód, valamint bétateszt is indul július folyamán. A fejlesztők külön hangsúlyozták, hogy a PS3 egyik online húzócímének szánják.

A fejlesztők társelnöke, Christophe Balestra megerősítette, hogy a régóta áhított osztott képernyős mód is bővíti a repertoárt, így az offline játékosok is belekóstolhatnak a többjátékos vigasságokba. Arról nincs hír, hogy netán a kampányban is elérhető lesz-e a split-screen, de nem lennénk meglepve, ha igen.

Nagy hangsúlyt kap a multiban a karakterek részletes testreszabásának lehetősége. Nem kell beérnünk pusztán az előre elkészített kinálattal, mi magunk is létrehozhatjuk szereplőinket, kitérve az öltözetükre és a fizimiskájukra is.

A kampányban egyébként lehetőségünk lesz interakcióra az ellenséggel, miközben mi a párkányon lógunk. Leránthatjuk az ellenfelet a mélybe, de társainkkal együtt is részesülhetünk némi baráti függeszkedésből.

Az online módot idő előtt kipróbálhatjuk majd egy korai béta formájában, mely minden jel szerint július 7-én veszi kezdetét. Ugyanitt debütál a multis sprintelés lehetősége is, tehát nem kell egyforma sebességgel futkároznia minden résztvevőnek.

7.
7.
shatterhand
elsőre nagyon jót sikerült összedobnia a naughty dogsnak!
remélem a fegyverek hangja végre normális lesz és lezárják a pályákat

Ezt az interakciós részt nem igazán értettem. Eddig is le lehetett rántani bárkit a mélybe (sztoriban vagy multiban akár)
5.
5.
roli33
végre egy ütős multiplayer is társul a kiváló single mellé, legalábbis remélem :D
4.
4.
Mortis
Interakció? Tockos osztás nem lesz? :D
3.
3.
lukaka
Úgy látom picit vílágossabb lesz a játék és természetesen minden más játékot porba alázz 1
2.
2.
falselight
rohamléptekkel fejlődik a játékipar, nemsokára már sprintelni is fogunk tudni egyes játékokban.:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...