Kiszivárgott a hivatalos Diablo III dobozkép?

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy lengyel kiskereskedői áruházlánc azt állítja, hogy megszerezték a Blizzard várva-várt akció-szerepjátékának hivatalos borítóképét. Figyelembe véve, hogy a várakozás milyen hosszúra nyúlik, minden apró információra kiéhezett hiéna módjára vetődünk rá. Legyünk bármilyen szkeptikusak, azért ez elég jól néz ki.

Bár a kép nagysága eléggé kicsi, mégis jól átjön a Blizzard grafikusainak szokásos minőségi munkája. A boxarton természetesen Diablo néz ránk fenyegetően a pokol vészterhes bugyraiból előmászva, minden bizonnyal uralni fogja a kapott teret. A rajongók dörzsölhetik a tenyerüket: a játék ékes dísze lesz polcaiknak. Illendő némi fenntartással kezelni azért, mert semmiféle hivatalos megerősítést nem kaptunk még a Blizzardtól.

A fejlesztőcsapat vezérigazgatója, Mike Morhaime egyre többet hangoztatja azt, hogy a Diablo harmadik rész a jelen generációs konzolokon is megállná a helyét, és több jel is ezt az állítást erősíti meg. Lehet, tud valamit, amit mi még nem?

A Diablo III-ban vélhetőleg mellékelnek majd egy-egy kódot, mellyel a World of Warcraftot és a Starcraft II-t tudjuk majd kipróbálni.

33.
33.
#30: Inkább adják ki majd konzolra is a pc-s után :)
32.
32.
krisztian66666
Hmm.....Ettől megint kedvet kaptam,hogy elővegyem a diablo 2 és újra végig toljam XD
30.
30.
Sun9us
Már régen átszoktam konzolra, de ez lesz az a játék, ami mellé új gép lesz véve.
Az SC2 min grafikán elment, de a Diablo III-at csakis full grafika, és minimum 60 fps-el leszek hajlandó játszani. (+ pár fanatikus haver, + egy rekesz sör)
29.
29.
lackosor6
Még azt elfelejtettem megemlíteni micsoda hírértéke van a cikknek!! És ha ez a végleges??? Akkor meg mi van???
Valami ilyesmit várok következő hírnek:
Bashiok (az egyik fő arc a Diablo3-at készítő bandában) reggel felkelt ésésés képzeljétek!! Megborotválkozott!!!!! OhhhMájGáddd!!!!!
28.
28.
lackosor6
#22: Na jah micsoda minőségi játékok jöttek pc-re!!! GTA, Crysis, Call of Duty és a semmire való társaik...Ezekkel aztán nem lettünk gazdagabbak! A grafika meg senkit sem érdekel! (remélem)

A 23-as hozzászólásoddal egyet értek! Nálunk Magyaroknál szokás folyton a másikra mutogatni...
27.
27.
lackosor6
#21: Jah lásd Forza Motorsport, Gran Tourismo, Gears of War stb! Pofátlanság, hogy nem jönnek ki pc-re!
26.
26.
MadDragon
Szerintem nem igazi. Az 1. és 2. rész(és annak a kiegészítője) dobozán mindig a főgonosz arca volt rajta, közvetlenül szemben. Szerintem ezt nem fogják megváltoztatni. Végül pedig ezen a képen Diablo nem hasonlít az előző részekben lévő alakjaira, sem a 3. rész trailerében látottra.
25.
25.
Skyer
#24: Dede, igaza van, pc-re szinte csak minőségi játékok jönnek, eltekintve természetesen a "sziti interaktiv" és társaitól.
Többi platfromra meg sokkal több a sz@r.
24.
24.
Garfartix
#23: Nem fáj, csak mondtam... szerintem nem halnak bele!

Konzol meg nem szar játékokat kap,sorolhatnék millió példát, ami PC-n nincs!
23.
23.
AnimeWarlord
Amúgy sem értettem soha, hogy miért fáj az másnak ha a kedvenc játékát konzolra is kiadják vagy éppen fordítva. Nőjünk már fel ebből a kicsinyességből emberek! :/
22.
22.
AnimeWarlord
21# Ja csak annyi a különbség, hogy a Pc-sek jóval minőségibb játékokat kapnak. Nem ilyen low szar grafikás tucat H&H gémeket amiből már van 1000×. Nem kell itt a Pc-seket sajnálni véleményem szerint.
21.
21.
Garfartix
#1: Már nem köcsögségből mondom, de a konzolosok minden jó játékkal játszhatnak, míg a PC tulajok egy csomóból kimaradnak!
20.
20.
Tharathiel
#15: Bakker, osztálytársam van a képeden! xD Kicsit gáz az a nő, nem? :D
19.
19.
sunstreaker
#15.. 1: a crysis2 - t és a Diablo - t összehasonlítani hülyeség mivel mind2 más stílust képvisel
2: a Dablo 1-2-(3) oda - vissza veri a Crysis - t, a Diablo játékok már 10éve vannak a saját stílusuk csúcsán, egyetlen egy ugyanolyan stílusu játék sem volt képes azt a hangulatot és világot hozni amit a Diablo adott.. a Crysis meg jó hogyha pár évig bírja..
18.
18.
lackosor6
Mellesleg engem az se érdekelne ha Linco-s dobozban vagy papírzacskóban adnák ki csak jöjjön már!!!!
17.
17.
lackosor6
#15: Gondolom ezt csak irónikusan mondtad! Különben is miről szólt a crysis2??? :P
16.
16.
laca009
#15: Hát hallod te meg vagy huzatva xD... Hogy hasonlíthatsz össze egy fps-t egy rpg-vel... amugy meg a diablo-nak ezerszer nagyobb háttér története van mint a crysis-nak. Ezzel én csak arra akarok kilyukadni hogy míg a crysis 2007-ben jelent meg első része, addig a diablo már 1996-97 óta létezik. Ja és a grafika ne vakítson el, ha netalántán rászánnád magad és kipróbálnád az diablo 1-2-t.
15.
15.
adriano28
sztem ez nem lesz jobb mint a crysis 2 !!! szerintetek?:D:D:D
14.
14.
hedzsooo
Szerintem kiraly terv, itt van nagyobban: http://ve3d.ign.com/images/fullsize/86613/PC/Diablo-III/Concept-Art/Diablo-3-Box-Art-Unconfirmed
13.
13.
Az SC2-vel ellentétben itt már nem csak a pc-n lenne kezelhető a cucc. Míg ott elengedhetetlen az egér+bill. kombó, a diabló simán működne kontrollerrel! Úgyhogy jöhetne konzolra is! :) Tuti vétel lenne!
12.
12.
Skyer
#2: Én még jobban örülnék, ha valami über játék lenne pc-exkluzív, és akkor egy kicsit fájna a konzolosoknak.. hehe, legszebb öröm a káröröm :D
11.
11.
AnimeWarlord
#8 Osztom a 8-as elvtárs nézetét!
9.
9.
Mortis
#7: Nekem is ez volt az első gondolatom. Ez valahogy nem tükrözi teljesen az ő stílusukat. Szép másolat, de ennyi az egész. :)
8.
8.
NECROSMOKE
Profi,csak jöjön konzolokra is ki és akkor zsír lecc :)
7.
7.
drakecsaj
Azt gondolom hogy ez nem a megszokott Blizz dobozkép minőség, úgyhogy szerintem fake a borító ://
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...